ΤΟΠΙΚΑ

Εργαζόμενοι του ΟΛΒ κατά του προέδρου των λιμενεργατών

εργαζόμενοι-του-ολβ-κατά-του-προέδρου-466692

Ευθείες βολές κατά του προέδρου του Συνδέσμου λιμενεργατών εξαπολύει η Διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων στον ΟΛΒ, με αφορμή έγγραφο που δόθηκε στον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστο Μπουκώρο και αφορά στην λειτουργία του Λιμανιού τη θερινή περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

“Με αφορμή το έγγραφο που δόθηκε από τον Σύνδεσμο Λιμενεργατών Βόλου στον βουλευτή κ. Μπουκώρο σχετικά με την εργασία κατά τις ημέρες Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, αναφέρουμε τα εξής:

  • Ο κ. Θ. Κρητικός, πρόεδρος του Συνδέσμου Λιμενεργατών Βόλου, παρότι τυγχάνει και μέλος του Δ.Σ. της Ο.Λ.Β. Α.Ε., συνεχίζει τις πρακτικές δυσφήμισης του Οργανισμού Λιμένα Βόλου που ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα έτος. Διαδίδει ψευδώς ότι ο ΟΛΒ και κατ’ επέκτασή εμείς οι εργαζόμενοί του, οι οποίοι επίσης είμαστε άνθρωποι του λιμανιού, διώχνουμε δουλειές από το λιμάνι.
  • Φαίνεται ότι ο κ. Θ. Κρητικός ηθελημένα θέλει να διαστρεβλώνει τα γραφόμενα και να δίνει άλλη ερμηνεία στις λέξεις. Τον καλούμε να αναζητήσει την έννοια της λέξης «προγραμματισμός» πριν την χρησιμοποιεί με την έννοια που εκείνος νομίζει.
  • Συμφωνεί ο κ. Θ. Κρητικός ότι ο προγραμματισμός των εργασιών ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου που οι εργαζόμενοι δικαιούνται να λάβουν την καλοκαιρινή τους άδεια – εκτός και εάν αυτό κατά την γνώμη του είναι υπό συζήτηση – είναι προς όφελος τόσο του Ο.Λ.Β. όσο και των χρηστών; Σε ποια περίπτωση ο λιμένας θα εξυπηρετήσει τους χρήστες του χωρίς να τους επιβαρύνει με καθυστερήσεις: εάν υπάρχει ένας κοινός προγραμματισμός ή εάν διακόπτονται οι εργασίες δεδομένης της καλοκαιρινής περιόδου και του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει ο λιμένας;
  • Σε κάθε περίπτωση, τι εμποδίζει τον κ. Κρητικό πέρα από την διαρκή του επιθυμία να συκοφαντεί με κάθε ευκαιρία τους εργαζόμενους της Ο.Λ.Β. Α.Ε., να φέρει το θέμα προς συζήτηση στο Δ.Σ. της Ο.Λ.Β. Α.Ε., ως έχει κάθε δικαίωμα καθώς όπως προαναφέρθηκε τυγχάνει μέλος του, προκειμένου να συζητηθούν οι ενστάσεις του επί της επιστολής;

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου