Νέα δρομολόγια με mini bus όλο το καλοκαίρι μέχρι το Καρνάγιο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-20, 10:39:21
Νέα δρομολόγια με mini bus όλο το καλοκαίρι μέχρι το Καρνάγιο

Σε μια ακόμα πρωτοβουλία για τη διευκόλυνση του επιβατικού κοινού για τα καλοκαιρινά μπάνια σε παραλίες που μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε σύνδεση με την αστική συγκοινωνία προχωρά το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου καθώς από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού mini bus θα μεταβαίνει στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων (Καρνάγιο).

Πιο συγκεκριμένα το επιβατικό κοινό που χρησιμοποιεί την γραμμή Νο5 (Πλατανίδια) και θέλει να κάνει μπάνιο στην παραλία των Κάτω Λεχωνίων θα μπορεί στην στάση “Γυμνάσιο Κάτω Λεχώνια-Ψυγεία” να μετεπιβιβάζεται σε mini bus με το ίδιο εισιτήριο, χωρίς δηλαδή επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, και να μεταφέρεται στην παραλία. Τα δρομολόγια από και προς την παραλία θα γίνονται από τις 9.30 π.μ. έως και τις 17.30 μ.μ.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου κ. Νίκος Ευαγγελινός “πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου που πήραμε σε συνεργασία με τα δύο beach bar που βρίσκονται σε εκείνο το σημείο, το Big Fish και το Ballux και ελπίζουμε να αποδώσει καρπούς σε αμφότερους. Όπως έχω ξαναπεί στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν πληρέστερα το επιβατικό κοινό χωρίς περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση και να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να μεταβούν σε κάποιες παραλίες να τις επισκεφθούν. Να τις κάνουμε και αυτές προσβάσιμες με την αστική συγκοινωνία. Γιατί να πηγαίνει κάποιος στα Λεχώνια και να μην μπορεί να πάει στην παραλία ή να πρέπει να περπατήσει μέχρι εκεί; Πλέον θα μπορεί να κάνει το μπάνιο του χωρίς καμία ταλαιπωρία”.

Άγιος Ονούφριος, Άνω Βόλος – Αλυκές με 1,70

Υπενθυμίζεται ότι από την Δευτέρα 3 Ιουνίου η γραμμή Νο4 Άγιος Ονούφριος-Άνω Βόλος έχει τροποποιηθεί και το δρομολόγιο των 10.12π.μ. από την πλατεία Αγίου Ονουφρίου έχει επεκταθεί ως τις Αλυκές με την χρήση ενός πράσινου εισιτηρίου αξίας 1,70€ και 0,80€ (μειωμένο) αντίστοιχα, για τους επιβάτες που το δικαιούνται.

Η επιστροφή προς Άγιο Ονούφριο, πραγματοποιείται με το δρομολόγιο των 12:45μμ από Αλυκές, με την χρήση επίσης ενός πράσινου εισιτηρίου αξίας 1,70€  και 0,80€ αντίστοιχα, για τους επιβάτες που το δικαιούνται.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=