ΤΟΠΙΚΑ

Θερμή υποδοχή του Χρ. Μπουκώρου από κατοίκους και φίλους σε Ανω και Κάτω Λεχώνια

θερμή-υποδοχή-του-χρ-μπουκώρου-από-κατ-467517

Συνεχίζονται οι περιοδείες του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου

Με μεγάλο ενθουσιασμό και τη βεβαιότητα της επερχόμενης εκλογικής νίκης, υποδέχτηκαν τον βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο οι κάτοικοι των Λεχωνίων.

Ο βουλευτής βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης σε Άνω και Κάτω Λεχώνια, όπου συναντήθηκε με φίλους και κατοίκους της περιοχής, συνομίλησε μαζί τους και άκουσε τους προβληματισμούς τους. Ακολούθως, επισκέφθηκε το χωριό του Αγίου Βλασίου.

Σε συγκέντρωση φίλων στα Κάτω Λεχώνια, πολλές φορές η ομιλία του Χρήστου Μπουκώρου διακόπηκε από τα χειροκροτήματα των δεκάδων παρισταμένων. Στην τοποθέτησή του εστίασε στην οικονομία και στο πώς θα επιτευχθεί η ανάκαμψή της, ενώ τόνισε πολλές φορές πως η περιοχή των Λεχωνίων είναι ένας ευλογημένος τόπος που θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, εφόσον βέβαια εξασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες. «Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Υπάρχουν οι υποδομές, υπάρχει η αγάπη για τον τόπο μας και αυτή την αγάπη μπορούμε να τη μετουσιώσουμε σε ανάπτυξη και έργο», είπε χαρακτηριστικά.

Η συζήτηση που ακολούθησε με τους κατοίκους των Κάτω Λεχωνίων, περιστράφηκε, επίσης, γύρω από ζητήματα της περιοχής, όπως η παράκαμψη Λεχωνίων, το έργο του αποχετευτικού και η σύνδεσή του με τον Βιολογικό, καθώς και η επανέναρξη λειτουργίας του σιδηροδρομικού σταθμού.

Στα Άνω Λεχώνια, ο Χρήστος Μπουκώρος απηύθυνε προσκλητήριο ενότητας και αναφέρθηκε στις δυνατότητες όλης της Μαγνησίας και της Ελλάδας να ανακάμψει οικονομικά, αρκεί να μη χαθεί η μεγάλη ευκαιρία που δίνεται στη χώρα με τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Η περιοδεία του βουλευτή έκλεισε με επίσκεψη στον Άγιο Βλάσιο, όπου συναντήθηκε με κατοίκους και συζήτησε μαζί τους.

Επισκέψεις σε υπηρεσίες

Εξάλλου, σήμερα το πρωί ο Χρήστος Μπουκώρος συνέχισε τις επισκέψεις και τις συναντήσεις σε υπηρεσίες και φορείς. Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τη διοίκηση του Συνδέσμου Λιμενεργατών Βόλου, όπου τόνισε την αναγκαιότητα αναβάθμισης του ρόλου του λιμανιού και της αύξησης του κύκλου εργασιών.

Ακολούθησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου. Συνομιλώντας με τον διοικητή και τους πυροσβέστες σημείωσε πως είναι χρέος όλων των αρμόδιων φορέων της πόλης να συναποφασίσουν την χωροθέτηση για τη μετεγκατάσταση της Πυροσβεστικής, ώστε να δοθεί οριστική λύση σε αυτό το χρόνιο πρόβλημα.

Στον ΟΑΕΔ, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους. «Στόχος μας πρέπει να είναι να αδειάσει η υποδοχή του ΟΑΕΔ από ανέργους», τόνισε ο Χρ. Μπουκώρος, δηλώνοντας πως είναι πρωταρχικός στόχος η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Τέλος, στον ΔΕΔΔΗΕ και τη ΔΕΗ του Βόλου ο Χρήστος Μπουκώρος, αφού συναντήθηκε με τη διοίκηση και επιτελικά στελέχη, σημείωσε πως η ενέργεια αποτελεί βασικό «σύμμαχο» στην ανάπτυξη της οικονομίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου