ΤΟΠΙΚΑ

Εκδηλώσεις πολιτισμού και αθλητισμού με τη στήριξη της Περιφέρειας

εκδηλώσεις-πολιτισμού-και-αθλητισμο-467957

«Είναι χαρά μας να βοηθάμε ανθρώπους και συλλόγους», είπε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη

Τουρνουά καλαθοσφαίρισης, πανελλήνιο τουρνουά υποδομών ποδοσφαίρου «ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ», Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, 13η συνάντηση παιδικών και εφηβικών χορευτικών ομάδων και φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, είναι οι εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στη Μαγνησία, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Αναλυτικά σήμερα Τετάρτη 19 Ιουνίου ο Σύλλογος Μπάσκετμπολ Κλαμπ Βόλος και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν τους αγώνες τουρνουά καλαθοσφαίρισης, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας να συμμετέχει στην εκδήλωση για την τελετή λήξης.

Από αύριο Πέμπτη 20 έως την Κυριακή 23 Ιουνίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν το πανελλήνιο τουρνουά υποδομών ποδοσφαίρου «ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ» που θα πραγματοποιηθεί στα Χάνια Πηλίου. Θα λάβουν μέρος πάρα πολλοί αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα Είναι μια εκδήλωση πρωτοποριακή για την εποχή της που προάγει το άθλημα του ποδοσφαίρου και θα δώσει την δυνατότητα στους νέους να ανοίξουν τους ορίζοντές τους.

Στις 21 – 23 Ιουνίου, η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στον Βόλο. Η διοργάνωση, που έχει καθιερωθεί πλέον ως ευρωπαϊκός θεσμός στις συνειδήσεις των πολιτών, φέτος περιλαμβάνει 13 ανοιχτές εκδηλώσεις, σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, καθώς και στον Άγιο Λαυρέντιο, το Χορευτό και την Μακρινίτσα.

Συνδιοργανωτές είναι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία πολιτιστικών εκδηλώσεων PLENTY PROJECTS.

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Νομού Μαγνησίας «ΤΟ ΕΓΓΛΕΖΟΝΗΣΙ» πρόκειται να πραγματοποιηθεί, μεθαύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου στον Βόλο, η 13η συνάντηση παιδικών και εφηβικών χορευτικών ομάδων.

Μεθαύριο Παρασκευή 21 Ιουνίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αργιθεατών Ν. Μαγνησίας, πρόκειται να διοργανωθεί ένα διήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών, στο πλαίσιο θερινών εκδηλώσεων των χορευτικών τμημάτων.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Είναι χαρά μας να βοηθούμε και να στηρίζουμε ανθρώπους και Συλλόγους που διατηρούν τα ήθη και έθιμα του τόπου μας, αλλά και να διαδίδουμε μέσω αυτών των εκδηλώσεων την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τις ομορφιές του Βόλου, του Πηλίου και των νησιών μας. Καλούμε όλους να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις και να βοηθήσουμε όλοι με την παρουσία μας στην επιτυχία τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου