ΤΟΠΙΚΑ

Χρ. Μπουκώρος: Μετασταθμεύουν… η κυβέρνηση και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

χρ-μπουκώρος-μετασταθμεύουν-η-κυβέ-469014

Σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη, για τη μεταστάθμευση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο στην Αθήνα, ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, τόνισε τα εξής:

«Επικαλούμενος επιχειρησιακούς λόγους, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επιμένει στη μεταστάθμευση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στρατόπεδο Γεωργούλα στην Αθήνα. Συνεχίζει, όμως, να μη δεσμεύεται για το ισοδύναμο. Δεν πρόκειται να έρθουμε σε αντιπαράθεση μαζί του για επιχειρησιακά θέματα. Υπενθυμίζουμε μόνο ότι κορυφαίοι Έλληνες αξιωματικοί, πολλοί εκ των οποίων προκάτοχοί του στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, έχουν εκφράσει εντελώς αντίθετη άποψη.

Με θλίψη σημειώνουμε ότι ενώ η ένταση αυξάνεται στο Αιγαίο και μόλις είκοσι ημέρες πριν από τις εκλογές, ο Υπουργός, με τις αχρείαστες δηλώσεις του, προκαλεί ανησυχία στα στελέχη ενός επίλεκτου Σώματος.

Με όλο τον σεβασμό στο αξίωμά του, επισημαίνω ότι το μόνο βέβαιο για την όλη υπόθεση είναι ότι σε 20 ημέρες θα… μετασταθμεύσει ο ίδιος ο Υπουργός στο σπίτι του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου