ΤΟΠΙΚΑ

Νίκος Χαυτούρας: «Υποστελεχωμένα, αφημένα στην τύχη τους, τα Κ.Υ. Αλμυρού και Αργαλαστής»

νίκος-χαυτούρας-υποστελεχωμένα-αφη-469405

Τα Κέντρα Υγείας Αλμυρού και Αργαλαστής επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ, νευροχειρουργός Νίκος Χαυτούρας. Κατά τη διάρκεια περιοδείας και στις δυο περιοχές της Μαγνησίας ο γιατρός επισκέφθηκε τα Κέντρα Υγείας και συνομίλησε με συναδέλφους του, εργαζόμενους αλλά και κατοίκους των περιοχών αυτών.

Όπως δήλωσε ο κ. Χαυτούρας τα Κέντρα Υγείας της επαρχίας είναι αφημένα στην τύχη τους επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ. Παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης που παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις από την έλλειψη προσωπικού, ειδικών γιατρών και βασικών μέσων και εξοπλισμού.

Οπως είπε, “στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρού διαπιστώνει εύκολα κανείς την υποστελέχωση και την εγκατάλειψη της πρωτοβάθμιας φροντίδας των πολιτών. Στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής υπάρχει σοβαρή έλλειψη δομών στο ακτινολογικό , έλλειψη οδηγών στο ασθενοφόρο, ενώ το μικροβιολογικό εργαστήριο είναι κλειστό.

Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν υπήρχε τέτοια εγκατάλειψη”, κατέληξε.

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ υποσχέθηκε σε εργαζόμενους και πολίτες να αναδείξει με όλες του τις δυνάμεις τα προβλήματα στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Ζήτησε την στήριξη και την ψήφο των πολιτών στο ΚΙΝΑΛ για να αναδειχθούν και επιλυθούν όλα αυτά τα ζητήματα που ταλαιπωρούν την περιφέρεια του νομού μας.

Όπως ανάφερε ο γιατρός, “η εγκατάλειψη της Υγείας στην περιφέρεια είναι η πρώτη αιτία εγκατάλειψης των χωριών και ερημοποίησης της υπαίθρου, με όλα τα αρνητικά αποτελέσματα να έπονται στον τομέα της οικονομίας, της παραγωγής και βέβαια της ανύπαρκτης ανάπτυξης επί των ημερών της κυβέρνησης του κυρίου Τσίπρα”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου