ΤΟΠΙΚΑ

Στο συνέδριο του ΣΕΒΕ στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ντίτορας

στο-συνέδριο-του-σεβε-στη-θεσσαλονίκη-469429

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας, παραβρέθηκε στο συνέδριο του ΣΕΒΕ με τίτλο «Export Summit VII: Fostering Maritime Economy» «7η Διάσκεψη Εξαγωγών: Ενίσχυση θαλάσσιας Οικονομίας» το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στη Θεσσαλονίκη. Στο συνέδριο του ΣΕΒΕ συμμετείχαν επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, ανώτατοι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, ακαδημαϊκοί και άλλοι συμμετέχοντες, οι οποίοι παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον τις εργασίες του συνεδρίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε εκ μέρους της κυβέρνησης ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Φώτης Κουβέλης, ενώ οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας, με χωρική αρμοδιότητα που περιλαμβάνει σημαντικά λιμάνια τουριστικού και βιομηχανικού ενδιαφέροντος, μέσω των υπηρεσιών της και των αρμοδιοτήτων που ασκούν (περιβάλλον, διοικητικές υπηρεσίες) συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στην ανάπτυξη και προστασία του ναυτιλιακού πλέγματος”, όπως τόνισε ο κ. Ντίτορας.

Ο Συντονιστής στο πλαίσιο συναντήσεων του συνεδρίου, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει, σε πολύ καλό κλίμα, με στελέχη του ΣΕΒΕ καθώς και πολιτικών εκπροσώπων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου