ΤΟΠΙΚΑ

Υπ. Αμυνας: Η 32η Ταξιαρχία θα φύγει από τον Βόλο

υπ-αμυνας-η-32η-ταξιαρχία-θα-φύγει-από-το-469498

Ξεκάθαρη απάντηση στο θέμα των σχεδιασμών για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών έδωσε σήμερα από το Στεφανοβίκειο όπου βρέθηκε για την παράδοση 80 ελικοπτέρων στον ελληνικό στρατό, Ο Υπουργός Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο κ. Αποστολάκης απαντώντας σε ερώτηση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, επεσήμανε χαρακτηριστικά “Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για να μείνει η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο στρατόπεδο Γεωργούλα, είναι λάθος” και πρόσθεσε πως έχει ενημερώσει αναλυτικά και τους βουλευτές του Νομού και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Οπως ανέφερε ο κ. Αποστολάκης συνεχίζονται οι διαδικασίες για να ετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις στην Αττικής και να γίνει ακολούθως η μετεγκατάσταση της Ταξιαρχίας. Αναφορικά με τον χρόνο που θα γίνει η μετεγκατάσταση, ο Υπουργός Αμυνας τόνισε ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα καταστεί δυνατό να γίνει.

Ο κ. Αποστολάκης υποστήριξε τέλος πως “η τοπική κοινωνία του Βόλου θα πρέπει να κατανοήσει ότι ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του Στρατού είναι αδιαπραγμάτευτος και “θα φροντίσουμε να υπάρξουν αντίμετρα για την τοπική κοινωνία”, όπως είπε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου