Υπ. Αμυνας: Η 32η Ταξιαρχία θα φύγει από τον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-18, 12:07:11
Υπ. Αμυνας: Η 32η Ταξιαρχία θα φύγει από τον Βόλο

Ξεκάθαρη απάντηση στο θέμα των σχεδιασμών για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών έδωσε σήμερα από το Στεφανοβίκειο όπου βρέθηκε για την παράδοση 80 ελικοπτέρων στον ελληνικό στρατό, Ο Υπουργός Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο κ. Αποστολάκης απαντώντας σε ερώτηση του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, επεσήμανε χαρακτηριστικά "Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός για να μείνει η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στο στρατόπεδο Γεωργούλα, είναι λάθος" και πρόσθεσε πως έχει ενημερώσει αναλυτικά και τους βουλευτές του Νομού και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Οπως ανέφερε ο κ. Αποστολάκης συνεχίζονται οι διαδικασίες για να ετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις στην Αττικής και να γίνει ακολούθως η μετεγκατάσταση της Ταξιαρχίας. Αναφορικά με τον χρόνο που θα γίνει η μετεγκατάσταση, ο Υπουργός Αμυνας τόνισε ότι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα καταστεί δυνατό να γίνει.

Ο κ. Αποστολάκης υποστήριξε τέλος πως "η τοπική κοινωνία του Βόλου θα πρέπει να κατανοήσει ότι ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του Στρατού είναι αδιαπραγμάτευτος και "θα φροντίσουμε να υπάρξουν αντίμετρα για την τοπική κοινωνία", όπως είπε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να τα κατονομάσει.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=