ΤΟΠΙΚΑ

Αυλαία με Βιολογία την Τριτη για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

αυλαία-με-βιολογία-την-τριτη-για-τους-υ-470830

Πού θα δώσουν οι υποψήφιοι της Μαγνησίας ειδικά μαθήματα, που ξεκινούν την Παρασκευή – Ομαλά χθες οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ

Ομαλά κύλησαν χθες οι πανελλαδικές για τους υποψηφίους των επαγγελματικών λυκείων της Μαγνησίας. Από τους 197 υποψηφίους στα εξεταστικά κέντρα προσήλθαν οι 155, με το ποσοστό συμμετοχής να διαμορφώνεται στο 78,68%. Οι πανελλαδικές συνεχίζονται την Τρίτη 18 Ιουνίου με τους υποψηφίους των ΓΕΛ που θα εξεταστούν στα εξής μαθήματα Βιολογία για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Βιολογία Γενικής Παιδείας.

Η επόμενη ημέρα εξέτασης των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είναι την Τετάρτη 19 Ιουνίου. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Ναυτικές Μηχανές / Μηχανές Πλοίου ΙΙ (ν. 4473), Υγιεινή, Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Ηλεκτρικές Μηχανές και Ψηφιακά Συστήματα.

Την ερχόμενη Παρασκευή 21 Ιουνίου ξεκινούν οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα για τους υποψηφίους της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που θα διαρκέσουν έως και 2 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων έχει ως εξής:

  • Παρασκευή 21 Ιουνίου, 10π.μ., Αγγλικά
  • Σάββατο 22 Ιουνίου, 8:30π.μ. Γερμανικά και 3:30μ.μ. Ισπανικά
  • Δευτέρα 24 Ιουνίου, 8:30π.μ. Ελεύθερο Σχέδιο
  • Τρίτη 25 Ιουνίου, 8:30π.μ., Γραμμικό Σχέδιο
  • Τετάρτη 26 Ιουνίου, 8:30π.μ. Γαλλικά
  • Πέμπτη 27 Ιουνίου, 8:30π.μ. Αρμονία
  • Παρασκευή 28 Ιουνίου, 6μ.μ. Ελεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων
  • Τρίτη 2 Ιουλίου, 8:30π.μ., Ιταλικά.

Αγγλικά στο Βόλο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Δ.Ε. Μαγνησίας το μάθημα των αγγλικών θα δώσουν οι υποψήφιοι στον Βόλο σε δύο εξεταστικά κέντρα.

Ως εξεταστικά κέντρα ορίστηκαν το 1ο και το 3ο Γενικό Λύκειο Βόλου.

Στο 1ο ΓΕΛ Βόλου θα δώσουν εξετάσεις οι υποψήφιοι που προέρχονται από τα λύκεια 1ο , 2ο , 4ο , 5ο , 6ο , 7ο και 8ο Βόλου, Εσπερινό, Αγριάς, Αργαλαστής, Τρικερίου, Ζαγοράς, Τσαγκαράδας, Σκιάθου, Σκοπέλου, Γλώσσας Σκοπέλου, Αλοννήσου και από το Ιδιωτικό Σχολείο Προμηθέας. Στο 3ο ΓΕΛ Βόλου θα δώσουν εξετάσεις οι υποψήφιοι που προέρχονται από τα λύκεια 3ο Βόλου, 1ο και 2ο Ν. Ιωνίας, Μουσικό, Ν. Αγχιάλου, Αλμυρού, Σούρπης, Βελεστίνου, Καναλίων, 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Βόλου, 1ο , 2ο και 4ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, ΕΠΑΛ Αγριάς, ΕΠΑΛ Βελεστίνου, ΕΠΑΛ Αλμυρού και ΕΠΑΛ Σκοπέλου.

Τα υπόλοιπα ειδικά μαθήματα οι υποψήφιοι της Μαγνησίας θα δώσουν στη Θεσσαλονίκη ως εξής:

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ» και «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ»

  • Στο Ε.Κ. του 14ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Θεμιστοκλή Σοφούλη 13 και Γεωργίου Παπανδρέου, Τ.Κ. 54655 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Ζ.
  • Στο Ε.Κ. του 30ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Στρατηγού Γενναδίου 53, Τ.Κ. 54250 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Η μέχρι και Λ.
  • Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Καλαμαριάς (οδός Μ. Αλεξάνδρου και Αν. Θράκης, Τ.Κ. 55134 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και ΠΑ.
  • Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου (οδός Παπάγου και Θεοδώρας, Τ.Κ. 56224 – Εύοσμος Θεσσαλονίκης) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΠΕ μέχρι και ΤΕ.
  • Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης (οδός Πεσόντων Ηρώων 2, Τ.Κ. 56430 – Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΤΖ μέχρι και Χ.

«ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ»

  • Στο Ε.Κ. του 20ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Κλεάνθους 30, Τ.Κ. 54453 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και ΚΙ.
  • Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Συκεών (οδός Επταπυργίου 150, Τ.Κ. 56626 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΚΟ μέχρι και ΠΕ.
  • Στο Ε.Κ. του 1ου Γενικού Λυκείου Ευόσμου (οδός Νεμέας και Θάλειας, Τ.Κ. 56224 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΠΙ μέχρι και Ψ.

«ΓΑΛΛΙΚΑ»

  • Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Αποστόλου Παύλου 28, Τ.Κ. 54634 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Μ.
  • Στο Ε.Κ. του 4ου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης (οδός Ιθάκης – όρια Ευόσμου, Τ.Κ. 56431 – Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ν μέχρι και Ψ.

«ΑΡΜΟΝΙΑ»

  • Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Ικτίνου 5, Τ.Κ. 54622 – Θεσσαλονίκη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Κ.
  • Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Σταυρούπολης (οδός Παπανικολή 42, Τ.Κ. 56430 – Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Λ μέχρι και ΠΑ.
  • Στο Ε.Κ. του 3ου Γενικού Λυκείου Πολίχνης (αρχή Κηφισίας, Τ.Κ. 56532 -Πολίχνη) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΠΕ μέχρι και Ψ.

«ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ»

  • Στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Νεάπολης (Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη, Τ.Κ. 56701 – Νεάπολη Θεσσαλονίκης) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Π.
  • Στο Ε.Κ. του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (Προέκταση Εγνατίας 118, Τ.Κ. 55535 – Πυλαία Θεσσαλονίκης) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Ρ μέχρι και Ψ.

«ΙΤΑΛΙΚΑ»

Ολοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο Ε.Κ. του 15ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Καρόλου Ντηλ 24, Τ.Κ. 54623 – Θεσσαλονίκη).

«ΙΣΠΑΝΙΚΑ»

Ολοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο Ε.Κ. του 31ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης (οδός Αναξιμάνδρου 79, Τ.Κ. 54250 – Θεσσαλονίκη).

Υποψήφιοι με αναπηρίες

Στη Θεσσαλονίκη θα εξεταστούν οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Εξεταστικό Κέντρο υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες των Ειδικών Μαθημάτων «ΑΓΓΛΙΚΑ», «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ», «ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ», «ΓΑΛΛΙΚΑ», «ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ», «ΑΡΜΟΝΙΑ», «ΙΤΑΛΙΚΑ» στη Θεσσαλονίκη: 2ο Γενικό Λύκειο Καλαμαριάς (Θεμιστοκλή Σοφούλη 114, ΤΚ 55131).

Εξεταστικό Κέντρο Υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες του Ειδικού Μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» στη Θεσσαλονίκη:2ο Γενικό Λύκειο Νεάπολης (Στρατόπεδο Στρεμπενιώτη, Τ.Κ. 567 01 – Νεάπολη Θεσσαλονίκης).

Ειδικά οι υποψήφιοι με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες του ειδικού μαθήματος «ΙΣΠΑΝΙΚΑ» θα εξεταστούν στην Αθήνα, στο κτίριο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 – Μαρούσι, Ισόγειο, Πτέρυγα Δ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου