ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση με τον αστυνομικό διευθυντή Βασίλη Καραΐσκο είχε ο Γ. Αναστασίου

συνάντηση-με-τον-αστυνομικό-διευθυντ-470860

Συνεχίζονται οι επαφές και οι περιοδείες του υποψηφίου βουλευτή Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ

Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον αστυνομικό διευθυντή BασίληΚαραΐσκο και να συνομιλήσει με τους άνδρες και τις γυναίκες αστυνομικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης, είχε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Αναστασίου.

Ο κ. Αναστασίου ζήτησε από τον αστυνομικό δ/ντη να μεταφέρει στους τρεις άνδρες της ΔΙΑΣ που τιμήθηκαν τα θερμά του συγχαρητήρια για τον ηρωισμό που επέδειξαν στηδιάσωσητης 13χρονης κοπέλας στον περιφερειακό, επισημαίνοντας τον σπουδαίο κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζουν υπό αντίξοες συνθήκες οι εργαζόμενοι αστυνομικοί υπάλληλοι. Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν και τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛΑΣ στην περιοχή μας, τονίζοντας ωστόσο πως το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών στοννομό είναι υψηλό χάρις στην αποτελεσματική δουλειά και την αίσθηση του καθήκοντος επιδεικνύουν όλοι.

Επίσκεψη στο Τρίκερι

Ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιάννης Αναστασίου επίσης πραγματοποίησε περιοδεία μαζί με στελέχη της ΝΕ και τους συνυποψηφίουςβουλευτές Ελένη Φουρτούνα και Φώτη Χατζηδημητρίου σε Λαύκο, Μηλίνα καιστοΤρίκερι. Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν ιδιαίτερα θετική ενώ δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων για τα ανοιχτά θέματα και τις εκκρεμότητες της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου