ΤΟΠΙΚΑ

Χρ. Μπουκώρος: Στις 7 Ιουλίου θέλουμε εντολή ισχυρής κυβέρνησης για μία αυτοδύναμη Ελλάδα

χρ-μπουκώρος-στις-7-ιουλίου-θέλουμε-εν-471511

Επίσκεψη και περιοδεία του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ στο Σέσκλο

«Όλοι μαζί, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στηρίξουμε την εκλογή μίας ισχυρής κυβέρνησης, για να αποκτήσουμε μία αυτοδύναμη Ελλάδα, που δεν θα ζει πλέον από δανεικά». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μπουκώρος, χθες το βράδυ από το Σέσκλο.

Ο Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε το χωριό και είχε εγκάρδια συνάντηση με τους κατοίκους, οι οποίοι έθεσαν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το μέλλον της χώρας.

Ο βουλευτής, ο οποίος έχει επιλέξει να βασίσει την προεκλογική του δραστηριότητα στην προσωπική επαφή με τους πολίτες, τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία δεν εφησυχάζει, παρά το διαφαινόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών και ζήτησε από όλους να προσέλθουν στις 7 Ιουλίου στις κάλπες.

Για άλλη μία φορά, υπογράμμισε πως η νέα κυβέρνηση θα έχει κεντρικό της στόχο την οικονομία και την ανάπτυξη. Ο Χρήστος Μπουκώρος, ζήτησε από όλους τους πολίτες να συνδράμουν σε αυτή την επιδίωξη. «Σίγουρα όλοι μαζί, όλοι ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο για την ανάπτυξη της οικονομίας, την ανάπτυξη της Μαγνησίας, του Βόλου, του Σέσκλου», ανέφερε. Επίσης, τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία δεν «πουλά» την ελπίδα, αλλά με σοβαρότητα, ποιότητα, λογική και ρεαλισμό, θα προσεγγίσει τον στόχο της ανάπτυξης.

Ο Χρ. Μπουκώρος, επιπλέον, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη αξιοποίησης των αρχαιολογικών χώρων Σέσκλου και Διμηνίου και στην εναλλακτική οδική σύνδεση Σέσκλου – Βόλου, μέσω της βελτίωσης της υπάρχουσας οδού, που θα δίνει με τον τρόπο αυτό τη διέξοδο της ασφαλούς μετακίνησης των κατοίκων και παράλληλα θα αναδεικνύει τους παλαιολιθικούς οικισμούς. Επιπρόσθετα, δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με όλους τους τοπικούς φορείς, για την ανάδειξη και επίλυση όλων των ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή.

Κλείνοντας, επεσήμανε ότι «σίγουρα όλοι μαζί, μπορούμε αυτόν τον ευλογημένο τόπο να τον απογειώσουμε. Αυτό είναι ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Αν ενωθούμε, σίγουρα μαζί θα τα καταφέρουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου