ΤΟΠΙΚΑ

Μαθητές στηρίζουν τον «Εσταυρωμένο»

μαθητές-στηρίζουν-τον-εσταυρωμένο-471961

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου διοργάνωσε εκδήλωση για την ενίσχυση του συλλόγου Το έργο του «Εσταυρωμένου» στηρίζει το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου το οποίο πραγματοποίησε στον προαύλιο χώρο του εκδήλωση με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων του σχολείου με θέμα «Η αγάπη ταξιδεύει».

Τα παιδιά με τη βοήθεια των δασκάλων τους παρουσίασαν την αγάπη με χίλιους δυο τρόπους, όπως με χορό, τραγούδια, μουσική, λόγο, ποιήματα, επιγραφές, γραπτά μηνύματα, αλλά και εμπράκτως με το να προσφέρουν στον Σύλλογο Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου «Εσταυρωμένος» αναγκαία είδη για παιδιά που τα χρειάζονται.

Τα δέκα κιβώτια περιείχαν σχολικά είδη, παιχνίδια και ενδύματα, τα οποία παρέδωσαν στα χέρια του π. Θεοδώρου Μπατάκα, υπευθύνου του «Ε» και του Λάμπρου Γιωτόπουλου, αντιπροέδρου του Δ.Σ. με το σκεπτικό να τα διαχειριστεί ο Σύλλογος με τον καλύτερο τρόπο. Στο τέλος της εκδηλώσεως έλαβε το λόγο ο π. Θεόδωρος και, αφού ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά, τόνισε μεταξύ των άλλων: «Σήμερα τα παιδιά μάς κάθισαν στο… «θρανίο» κι εκείνα ανέβηκαν στην «έδρα» και μας δίδαξαν την έμπρακτη αγάπη, η οποία απουσιάζει από τις καρδιές των πολλών, από την οικογένεια, το σχολείο, τους εργασιακούς χώρους, από την κοινωνία ολόκληρη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου