ΤΟΠΙΚΑ

Έριξαν φόλες σε αδέσποτα σκυλιά στην Κριθαριά

έριξαν-φόλες-σε-αδέσποτα-σκυλιά-στην-κ-472476

Καταγγέλλει ο Σύλλογος Κριθαριάς και Πλακών «Ο Νέος Απόστολος»

Ενα μακάβριο θέαμα περίμενε τους κατοίκους της Κριθαριάς καθώς σε διάφορους χώρους της περιοχής εντοπίστηκαν δύο νεκρά αδέσποτα ζώα. Όπως καταγγέλλει το ΔΣ του Συλλόγου Κριθαριάς και Πλακών «Ο Νέος Απόστολος», άγνωστοι έριξαν φόλες σε αδέσποτα σκυλιά αλλά και σε σκυλιά μέσα σε αυλές, στην προσπάθειά τους να σκοτώσουν τα άμοιρα ζώα.

Την καταγγελία στον Σύλλογο έκανε μέλος του, η οποία επί καθημερινής βάσης φρόντιζε τα σκυλάκια που έχει στην αυλή του σπιτιού της, όταν την περασμένη Πέμπτη βρήκε ένα από αυτά δεμένο ημιθανές. Την ίδια μέρα άλλος κάτοικος της περιοχής εντόπισε άλλο ένα αδέσποτο σε κοντινή απόσταση το οποίο επίσης ήταν ημιθανές και λίγο αργότερα ξεψύχησε.

Για το συγκεκριμένο γεγονός ενημερώθηκε το Α.Τ. Αλμυρού από τον Σύλλογο που προέβη σε καταγγελία κατά αγνώστων.

«Δυστυχώς δεν έχουμε άλλη επιλογή από την συνεχή ενημέρωση της κοινής γνώμης για τα όσα πρωτοφανή γίνονται, ελπίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον μοναδικό και ανιδιοτελή πυλώνα προστασίας των ζώων που είναι οι φιλοζωικοί οργανισμοί θα καταφέρουν να παραμερίσουν όλες αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις που γίνονται στην περιοχή μας», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος και καλεί όποιον έχει πληροφορίες για τα δύο παραπάνω συμβάντα να ενημερώσει στο τηλέφωνο 6973-669692.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου