ΤΟΠΙΚΑ

Καταδίκη 38χρονης για κλοπή κουφωμάτων από το πατρικό της

καταδίκη-38χρονης-για-κλοπή-κουφωμάτων-473782

Κρίθηκε ένοχη για κλοπή κουφωμάτων αλουμινίου από το πατρικό της σπίτι σε περιοχή του Πηλίου. Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή τριετίας επέβαλε προχθές το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 38χρονη ημεδαπή κάτοικος Αθήνας για κλοπή αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ενώ ένοχος με την ίδια ποινή κρίθηκε και ο συγκατηγορούμενός της, ένας ημεδαπός ηλικίας 50 ετών κάτοικος Πηλίου.

Η υπόθεση σημειώθηκε τέλη του 2016 αρχές του 2017 και έφθασε στο ακροατήριο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου μετά από μήνυση που κατέθεσε η αδερφή της 38χρονης, μία 45χρονη Βολιώτισσα.

Η 38χρονη φέρεται να έκλεψε μετά τον θάνατο του πατέρα της δέκα κουφώματα από το πατρικό της σπίτι αξίας 40.000 ευρώ, ενώ ο 50χρονος έκλεψε 60 κουφώματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ. Ωστόσο αμφότεροι οι κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι τα αντικείμενα ήταν δικά τους.

Η 38χρονη είπε ότι της ανήκαν από τον πατέρα της, ενώ ο 50χρονος υποστήριξε ότι είχε κάνει συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να αποθηκεύει εκεί αλουμίνια από την εταιρεία του και ότι τα πράγματα που τον είδαν να παίρνει ήταν δικά του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου