Ενημερωτική συνάντηση Μ. Μιτζικού - Ν. Φορτούνα

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-13, 16:28:28
Ενημερωτική συνάντηση Μ. Μιτζικού - Ν. Φορτούνα

Ενημερωτική συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Νίκ. Φορτούνα είχε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχ. Μιτζικός, στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για μια σειρά θεμάτων, που αφορούν στον Δήμο. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Φορτούνας συνεχάρη τον κ. Μιτζικό για την εκλογή του, ευχόμενος να έχει μια καλή και εποικοδομητική θητεία.

Να αναφερθεί ότι στην παράταξη του κ. Μιτζικού έχει ήδη παραχωρηθεί γραφείο στο Δημαρχείο, ώστε να διευκολυνθεί ο νέος δήμαρχος και τα στελέχη του προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή ενημέρωση ενόψει της ανάληψης της διοίκησης του Δήμου Νοτίου Πηλίου την 1η Σεπτεμβρίου.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Μιτζικός δήλωσε: «Συνάντησα τον κ. Φορτούνα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και ενημερώθηκα για μια σειρά σοβαρών θεμάτων που αφορούν στον Δήμο Νοτίου Πηλίου. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου σε καθημερινή βάση θα έχουμε επαφή και συναντήσεις με στελέχη της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής αλλά και υπηρεσιακά στελέχη για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση πριν αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου».

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=