ΤΟΠΙΚΑ

«Σκοτωμός» για τα μάτια γυναίκας

σκοτωμός-για-τα-μάτια-γυναίκας-435757

Παρ’ ολίγο τραγωδία για τα μάτια μιας γυναίκας στη Σκόπελο. Ένας 50χρονος κάτοικος του νησιού νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι, μετά από επίθεση που δέχθηκε με σκεπάρνι από 54χρονο αντίζηλό του, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας.

Ο 54χρονος φέρεται να ταξίδεψε από την Αθήνα, όπου διαμένει, στη Σκόπελο, όταν πληροφορήθηκε ότι η Σκοπελίτισσα την οποία φιλοξενούσε τελευταία στο σπίτι του βρίσκονταν στο νησί και διέμενε στην κατοικία του 50χρονου.

Ο θύτης συνελήφθη πέντε ώρες αφότου τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον αντίζηλό του.

Μετέβη στην κατοικία του θύματος στις 8:30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Τον κάλεσε να βγει έξω από το σπίτι και εκείνος ακούγοντας τις φωνές του εμφανίστηκε στην αυλή. Εκεί, δίχως να προλάβουν να συμβούν πολλά μεταξύ τους ο θύτης τραυμάτισε στο κεφάλι με το σκεπάρνι τον 50χρονο. Τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην αυλή του και τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Σκοπέλου, μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό. Στη 1 το πρωί της Κυριακής εντόπισαν το δράστη και προχώρησαν στη σύλληψή του. Μαζί του βρέθηκε και το σκεπάρνι, με το οποίο κατάφερε σοβαρά τραύματα στο θύμα.

Ο 50χρονος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε εσπευσμένα με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Χθες το μεσημέρι, ο δράστης προσήχθη στην Εισαγγελία Βόλου. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σήμερα θα παραπεμφθεί στον Ανακριτή για την απολογία του.

Επιστρέφοντας στο κρατητήριο δήλωσε ότι αισθάνεται δυσφορία και οδηγήθηκε φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος εργάζονταν παλαιότερα στη Σκόπελο, γνωρίζοντας τη γυναίκα με την οποία στη συνέχεια φέρεται να συγκατοικούσε τελευταία στο σπίτι του στην Αθήνα. Πρόσφατα, όμως, εκείνη επέστρεψε στο νησί και όταν ο 54χρονος πληροφορήθηκε ότι διαμένει με τον 50χρονο, ταξίδεψε για να τον συναντήσει.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου