«Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-13, 07:38:01
Οι τρεις βουλευτές Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου, Μάκης Μπαλλής και οι Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Φωτεινή Κοκκινάκη, Ακης Καλαμαράς, Δημ. Κουτσιφέλης και Ηλ. Καραπατάκης θα είναι υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ
«Κλείδωσε» το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία

Ανακοινώθηκαν από την Πολιτική Γραμματεία οι οκτώ υποψήφιοι του κυβερνώντος κόμματος

Ανακοινώθηκε επίσημα χθες το βράδυ το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Ν. Μαγνησίας, αφού πρώτα συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος για να επικυρώσει τα ονόματα των υποψηφίων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου στον Νομό Μαγνησίας είναι οι Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου, Μάκης Μπαλλής, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Φωτεινή Κοκκινάκη, Ακης Καλαμαράς, Δημ. Κουτσιφέλης και Ηλ. Καραπατάκης.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως εκτός των τριών βουλευτών και της εξωκοινοβουλευτικής υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη, τα υπόλοιπα πρόσωπα είχαν συμπεριληφθεί στην πρόταση που είχε καταθέσει στην Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος η ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ πριν από μία περίπου εβδομάδα, σε συνεννόηση με τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη. Μέχρι τελευταία στιγμή θα πρέπει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων «έπαιζε» και το όνομα του νεαρού επιχειρηματία από την περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου Μπάμπη Αραμπατζή, ο οποίος ωστόσο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση επικαλούμενος φόρτο επαγγελματικών δραστηριοτήτων, που δεν του επιτρέπουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να αναπτύξει πολιτικές πρωτοβουλίες.

Ο γραμματέας της ΝΕ Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Βογιατζής που ρωτήθηκε χθες από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ πριν την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα ονόματα που είχαν ήδη διαρρεύσει και να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες παραπέμποντας στις επίσημες ανακοινώσεις από την Κουμουνδούρου, καθώς όπως είπε «χειριζόταν αποκλειστικά το θέμα των ψηφοδελτίων».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=