ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλοφορούσε στο κέντρο του Βόλου κρατώντας χαντζάρα

κυκλοφορούσε-στο-κέντρο-του-βόλου-κρα-475565

Αμεση ακινητοποίηση 48χρονου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ

Διέφυγε από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στη Σταυρούπολη, όπου νοσηλευόταν με ακούσιο εγκλεισμό, επέστρεψε στον Βόλο και κυκλοφορούσε στο κέντρο της πόλης κρατώντας χαντζάρα.

Πανικός και αναστάτωση προχθές γύρω στις 12 το μεσημέρι στο κέντρο του Βόλου. Στη Δημάρχου Γεωργιάδου στο ύψος της πρώην Νομαρχίας 48χρονος Βολιώτης περπατούσε στον δρόμο και στα χέρια του κρατούσε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας δεκαπέντε εκατοστών. Φοβούμενοι για τις προθέσεις του θαμώνες ενός καφέ ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία και άρχισαν να τον ακολουθούν τρομαγμένοι για τι σκόπευε να κάνει.

Μία κοπέλα λίγο νωρίτερα είχε διασταυρωθεί στον δρόμο με τον 48χρονο και βλέποντας το μαχαίρι που κρατούσε, άρχισε να τρέχει τρομαγμένη.

Ευτυχώς, σε δευτερόλεπτα στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ακινητοποίησαν τον 48χρονο. Οι αστυνομικοί πήραν το μαχαίρι και στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες.

Η άμεση ακινητοποίηση και σύλληψη του 48χρονου συνοδεύτηκε από ικανοποίηση.

Προς στιγμήν μία παρέα νεαρών ατόμων που τον παρακολουθούσαν φοβόταν για τις προθέσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς έχει απασχολήσει στο παρελθόν με παρόμοιες πράξεις. Μετά από τη σύλληψή του προχθές ο 48χρονος μεταφέρθηκε εκ νέου στη Σταυρούπολη με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου