Εξι έργα προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ στη Μαγνησία

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-12, 20:43:22
Εξι έργα προϋπολογισμού 2,4 εκατ. ευρώ στη Μαγνησία

Σε φάση ολοκλήρωσης η ΕΟ Βόλου - Φαρσάλων

Εξι νέα έργα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας. Η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τα αποτελέσματα διαγωνισμών και δημοπρατήσεων έργων συνολικού προϋπολογισμού 2.435.693 ευρώ. Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε:

«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις Υπηρεσίες μας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους ανθρώπους της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων». Ο ίδιος σημείωσε: «Κάθε νέο έργο αποτελεί και μια στοχευμένη παρέμβαση για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών. Με σχέδιο, σοβαρότητα και υπευθυνότητα δίνουμε λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα. Τα έργα αυτά πέραν της χρησιμότητάς τους στηρίζουν θέσεις εργασίας και δημιουργούν μόχλευση στην τοπική οικονομία».

Συγκεκριμένα τα έργα είναι η «Αποκατάσταση γηπέδου Σαρακηνού» προϋπολογισμού 173. 600 ευρώ, η «Διαχείρισης υγρών αποβλήτων Δημοτικής Κοινότητας Ζαγοράς» προϋπολογισμού 309.133 ευρώ και η «Αποκατάσταση βλαβών στο κέλυφος του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου» προϋπολογισμού 23.000 ευρώ.

Ακόμη εγκρίθηκε η «Αποκατάσταση γηπέδου Στεφανοβικείου» προϋπολογισμού 19.960 ευρώ, η «Συντήρηση Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου» προϋπολογισμού 60.000 ευρώ και η «Αποκατάσταση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων (Τμήμα Ζαγορά - Χορευτό) προϋπολογισμού 1.850.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, στη φάση της ολοκλήρωσης, καθώς απομένει μόνο η διαγράμμιση, βρίσκεται το έργο «Συντήρηση-αποκατάσταση-βελτίωσητεχνικά έργα-ασφαλτόστρωση παλαιάς εθνικής οδού από Βόλο προς Φάρσαλα», το οποίο είναι προϋπολογισμού 1.800.000,00€.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη τόνισε, «Ολοκληρώσαμε ένα πολύ σημαντικό οδικό έργο, το οποίο χρησιμοποιείται καθημερινά σε μεγάλο βαθμό για τις μετακινήσεις κατοίκων, παραγωγών, εργαζομένων, αλλά και τουριστών, αφού συνδέει τη Μαγνησία, τη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Με αυτό το έργο αναβαθμίζουμε την ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων που είναι και το ζητούμενο για εμάς. Ασφαλές οδικό δίκτυο, ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση των ανθρώπων».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=