ΤΟΠΙΚΑ

Εξοπλίζεται με νέα μηχανήματα το πράσινο

εξοπλίζεται-με-νέα-μηχανήματα-το-πράσ-477155

Με απόφαση της οικονομικής επιτροπής

Με νέα γεωργικά μηχανήματα, μηχανήματα κήπου και εργαλεία εξοπλίζεται η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Βόλου για την κάλυψη των αναγκών της. Για την προμήθεια των μηχανημάτων διενεργήθηκε διεθνής ηλεκτρονικός διαγωνισμός στον οποίο προσφορές κατέθεσαν έξι εταιρείες. Σημειώνεται ότι ο προϋπολογισμός του κόστους των μηχανημάτων ανέρχεται στις 147.818,87 ευρώ.

Στην επόμενη φάση του διαγωνισμού περνούν τρεις εταιρείες, ενώ ισάριθμες απορρίφθηκαν. Δεδομένου όμως ότι οι τρεις προκριθείσες εταιρείες δεν κατέθεσαν προσφορές για συγκεκριμένα μηχανήματα αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής να κηρυχθεί νέος διαγωνισμός για είδη όπως ψαλίδα μπορντούρας, θαμνοκοπτικά, ψεκαστικά, γεωργικό φορτωτή τρακτέρ και τρυπάνι εδάφους.

Στην ίδια συνεδρίαση ανακηρύχθηκε ως προσωρινός ανάδοχος για την κτηνιατρική περίθαλψη αδέσποτων ζώων στον Δήμο Βόλου για ένα χρόνο ο κ. Δημήτρης Κρατήρας που κατέθεσε προσφορά 37.460, 40 ευρώ.

Τέλος αποφασίστηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός για την καταβολή αποζημίωσης σε ιδιοκτήτη ΙΧ που υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια κοπής χόρτων. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη διασταύρωση της οδού Αθηνών με την οδό Τενέδου όταν στη διάρκεια εργασιών κοπής χόρτων προκλήθηκε θραύση του πίσω υαλοπίνακα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου