ΤΟΠΙΚΑ

Τρ. Πλαστάρας: Ανεκτίμητο το έργο της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού

τρ-πλαστάρας-ανεκτίμητο-το-έργο-της-μη-477317

Συνάντηση με το Μητροπολίτη Ιγνάτιο είχε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ

Το αλληλέγγυο έργο της Εκκλησίας προς τους ασθενέστερους οικονομικά συμπολίτες εξήρε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με το Κίνημα Αλλαγής Τρύφων Ε. Πλαστάρας μετά τη συνάντησή του με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μία μέρα πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου ο κ. Πλαστάρας επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και έλαβε την ευλογία του. Είχε την τιμή και τη χαρά να συνομιλήσει επί πολλών θεμάτων με τον κ. Ιγνάτιο, με τον οποίο άλλωστε είχε πάντα μία πολύ καλή συνεργασία ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ), με αποκορύφωμα την επανασύσταση της πρωτοβουλίας «Το Κίνημα Πολιτών Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», μέσω της οποίας υπήρξαν κοινές εκδηλώσεις για την προώθηση και την προβολή των τοπικών προϊόντων.

Στη χθεσινή συνάντηση επίσης συζητήθηκαν ζητήματα πολιτισμού, ανάπτυξης, καθώς και θέματα της επικαιρότητας.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον Τρύφωνα Ε. Πλαστάρα καλή δύναμη και επιτυχία στον αγώνα του, ενώ εκείνος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τη φιλοξενία και το αξιοθαύμαστο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Μητρόπολη για το καλό της Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, ο Τρύφων Ε. Πλαστάρας δήλωσε: «Η Εκκλησία και δη η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού προσφέρουν ανεκτίμητο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο συμβάλλοντας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να μη διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός και να προστατευθούν ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού. Εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», κατέληξε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου