ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πούλησαν… νταηλίκι και το πλήρωσαν

πούλησαν-νταηλίκι-και-το-πλήρωσαν-477378

Δεν φθάνει που προκάλεσαν τροχαίο, επιτέθηκαν σε οδηγό που πήγαινε στη δουλειά του και έδωσαν ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς

Ακριβά πλήρωσαν το… νταηλίκι, που πούλησαν πάνω στο μεθύσι τους τρεις Ελληνες τουρίστες στη Σκιάθο. Επιστρέφοντας από διασκέδαση προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα και επιχείρησαν να βγουν από πάνω επιτιθέμενοι στο «θύμα» τους. Χθες δικάστηκαν ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου που επέβαλε ποινές φυλάκισης

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 7 Αυγούστου του 2016. Τρεις άνδρες, οι δύο ηλικίας 32 ετών και ένας 30χρονος, που έκαναν διακοπές στο νησί του Παπαδιαμάντη, επέστρεφαν στις 6:30 το πρωί από διασκέδαση. Ολοι τους υπό την επήρεια αλκοόλ επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και πήραν μετά από ολονύκτιο γλέντι τον δρόμο της επιστροφής για τα δωμάτιά τους.

Στη διαδρομή και προφανώς εξαιτίας του αλκοόλ που είχαν καταναλώσει προκάλεσαν τροχαίο ατύχημα. Συγκρούστηκαν με ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε 59χρονος, που πήγαινε εκείνη την ώρα στη δουλειά του.

Το τροχαίο ήταν μόνο υλικών ζημιών. Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητό τους οι τρεις άνδρες επιτέθηκαν στον 59χρονο.

Αρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν, ενώ ο 32χρονος τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω.

Επί τόπου έσπευσε η Αστυνομία και συνέλαβε τους τρεις δράστες. Ο 32χρονος όμως που έσπρωξε τον 59χρονο οδηγό συνέχισε να προκαλεί την… τύχη του. Οταν του ζητήθηκαν στοιχεία ταυτότητας, έδωσε ψευδή στους αστυνομικούς.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για τις κατηγορίες της ψευδούς αναφοράς στην Αρχή, πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης από πρόθεση, εξύβριση και απειλή και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 29 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα άσκησης έφεσης. Οι άλλοι δύο, ο 32χρονος και ο 30χρονος αντιμετώπισαν κατηγορίες για εξύβριση και απειλή. Κρίθηκαν ένοχοι από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα άσκησης έφεσης.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου