«Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι», αντικείμενο ημερίδας

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-10, 21:43:01
«Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι», αντικείμενο ημερίδας

Ημερίδα με θέμα «Η διαδικασία από το χωράφι στο ράφι - Ο ρόλος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας στους επιχειρηματίες του πρωτογενούς τομέα» διοργανώνει το Επιμελητήριο Μαγνησίας μεθαύριο Τετάρτη 12 Ιουνίου, στις 18:30, στο Ξενία Βόλου.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Γεώργιος Βλόντζος, αναπληρωτής καθηγητής Π.Θ. στο τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος, ο Χρήστος Αθανασίου, καθηγητής Π.Θ. στο Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος και ο Κώστας Λάμπρου, πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής καθηγητής του Π.Θ. Γιώργος Βλόντζος θα αναπτύξει το θέμα «Δυνατότητες αγροτικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας της Μαγνησίας. Ο ρόλος του Επιμελητηρίου», ενώ ο καθηγητής του Π.Θ. Χρήστος Αθανασίου θα μιλήσει για την «Προστασία των αγροτικών προϊόντων και την ασφάλεια των τροφίμων».

Στην ημερίδα καλούνται να συμμετάσχουν όλοι όσοι επιχειρούν στον πρωτογενή τομέα, όπως επαγγελματίες στους τομείς των ξηρών καρπών, οπωροκηπευτικών, ελιάς, ελαιολάδου, γάλακτος, αρωματικών φυτών, κ.α.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=