Αποχώρησε καταγγέλλοντας πρωτοφανείς ίντριγκες και μεθοδεύσεις

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-10, 21:36:46
Αποχώρησε καταγγέλλοντας πρωτοφανείς ίντριγκες και μεθοδεύσεις

Αναταράξεις προκαλεί στη Μαγνησία η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας. Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών, σαν «βόμβα» έπεσε η επιστολή της Ελενας Αντωνοπούλου προς τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, με την οποία ενημερώνει ότι αποσύρεται από τη διαδικασία.

Το όνομα της Ελενας Αντωνοπούλου θεωρούνταν στα βέβαια του ψηφοδελτίου. Ωστόσο, λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις της Πειραιώς για τη Μαγνησία αποφάσισε να αποστείλει και να δημοσιοποιήσει επιστολή της προς τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, με σαφείς αιχμές για προσπάθεια ορισμένων να «κόψουν και να ράψουν» το ψηφοδέλτιο στα μέτρα τους, φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς πρόσωπο που εκμεταλλεύεται στενές επαφές με τον πρόεδρο του κόμματος.

Η κ. Αντωνοπούλου εμφανώς δυσαρεστημένη από τις εξελίξεις, αλλά κρατώντας μια αξιοπρεπή στάση έναντι όσων επεδίωξαν να τη θέσουν εκτός -παρά το ότι επρόκειτο για ένα από τα πλέον δυναμικά στελέχη της Ν.Δ. τοπικά- αποφάσισε να γνωστοποιήσει την απόφασή της να θέσει τον εαυτόν της εκτός της διαδικασίας συγκρότησης του ψηφοδελτίου.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή της προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ελενα Αντωνοπούλου αναφέρει:

«Κύριε Πρόεδρε,

Θέλοντας να διευκολύνω τις διεργασίες στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, αλλά πρωτίστως να προστατεύσω την αξιοπρέπεια τόσο τη δίκη μου όσο και των χιλιάδων πολιτών που διαχρονικά με εμπιστεύονται από όσες θέσεις ευθύνης συμμετείχα, δηλώνω ότι δεν μπορώ να μετέχω σε ένα ψηφοδέλτιο η συγκρότηση του οποίου γίνεται με πρωτοφανείς ίντριγκες και μεθοδεύσεις, που αποτελούν βάναυση προσβολή στην προσωπικότητά μου και δεν συνάδει στην μέχρι σήμερα πορεία μου και της οικογένειάς μου διαχρονικά.

Θεωρώ αυτονόητο ότι θα μετέχω ολόψυχα , όπως πάντα έκανα, στον αγώνα και στην πανστρατιά για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας».

Ολοι βρίσκονται εν αναμονή των τελικών αποφάσεων του κόμματος για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου μέσα στην εβδομάδα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=