ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ταξ. Μποντός νέος Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαγνησίας

ο-ταξ-μποντός-νέος-πρόεδρος-της-ελμε-μα-851206

Στο «τιμόνι» της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Μαγνησίας για το 2007-2008 ο καθηγητής Ταξιάρχης Μποντός.
Ο πλειοψηφών σύμβουλος της νέας διοίκησης της ΕΛΜΕ, τα μέλη της οποίας αναδείχθηκαν από τις εκλογές των καθηγητών την περασμένη Παρασκευή, είναι από χθες ο νέος πρόεδρος της τοπικής Ένωσης.
Το νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο πραγματοποίησε το απόγευμα την πρώτη του συνεδρίαση και συγκροτήθηκε σε Σώμα.
Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Ταξιάρχης Μποντός, γενικός γραμματέας ο Αλέκος Αρβανιτάκης, αντιπρόεδρος ο Κώστας Λαγός, ταμίας ο Σωκράτης Σαβελίδης, οργανωτικός γραμματέας ο Σπυρίδων Σιούτης. Μέλη της νέας διοίκησης της ΕΛΜΕ είναι οι Ιωάννης Λιάτσικος και Γιώργος Χαρμάνης.
«Η μεγάλη συμμετοχή των καθηγητών στη γενική συνέλευση και το ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό προσέλευσής τους στις κάλπες δείχνει ότι οι εκπαιδευτικοί ζητούν συνδικαλιστική ανανέωση. Με όλες μας τις δυνάμεις θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των εκπαιδευτικών που μας τίμησαν με την ψήφο τους», δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαγνησίας.
Ο κ. Μποντός υπογράμμισε ότι η νέα διοίκηση της Ένωσης αποτελείται από παλαιά αλλά και νέα μέλη, στο σύνολό τους ικανά, όπως είπε, να σταθούν απέναντι στα προβλήματα του κλάδου και να διεκδικήσουν την επίλυσή τους, καθώς και στα προβλήματα της δημόσιας εκπαίδευσης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου