ΤΟΠΙΚΑ

Αλόννησος: Ήρθαν στα χέρια με σφυριά και σκεπάρνια

αλόννησος-ήρθαν-στα-χέρια-με-σφυριά-κα-479218

Άγριος τσακωμός με σφυριά και σκεπάρνια μεταξύ δύο αλλοδαπών στην Αλόννησο. Το επεισόδιο συνέβη μεταξύ δύο αντρών ηλικίας 34 και 37 ετών, υπηκόων Αλβανίας και Αλγερίας αντίστοιχα, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές.

Στις 10 το πρωί οι δύο άντρες που διαμένουν στην Αλόννησο, ήρθαν στα χέρια για άγνωστη αφορμή και άρχισαν να χτυπάει ο ένας τον άλλον στο κεφάλι με σφυρί και σκεπάρνι. Στο συμβάν κλήθηκαν και μετέβησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλοννήσου. Οι αστυνομικοί χώρισαν τους δύο άντρες οι οποίοι τραυματισμένοι αρχικά διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού. Από τις εξετάσεις που υποβλήθηκαν διαπιστώθηκε πως έχουν υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, για αυτό κρίθηκε ότι έχρηζαν νοσοκομειακής περίθαλψης.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στις 3.30 το μεσημέρι στον Βόλο με το ταχύπλοο σκάφος Άξιον Εστί, παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Αχιλλοπούλειο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Βόλου μετά από αλληλομηνύσεις των αλλοδαπών, η οποία έδωσε προφορική εντολή οι παθόντες να μην φρουρούνται και μετά τη νοσηλεία τους να αφεθούν ελεύθεροι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου