ΤΟΠΙΚΑ

Επισημάνσεις

επισημάνσεις-436109

Το πήρε παραμάζωμα!  

Δεν φαινόταν, δεν το έβλεπε ο ίδιος… άγνωστο, πάντως ο οδηγός το πήρε παραμάζωμα το δέντρο. Το ατύχημα συνέβη περίπου στις 4.00 ξημέρωμα Παρασκευής έξω από κατάστημα παραγωγής γλυκών του κουταλιού στη Νέα Δημητριάδα. Ο οδηγός έπεσε με το αμάξι του στο δέντρο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί βαριά ο ίδιος. Το δέντρο έσπασε και το πρωί της Παρασκευής συνεργείο του Δήμου το έκοβε για να το μεταφέρει… Προσοχή!

Α.Φ.

Ακόμα εκεί
Οι κορμοί μέσα στη θάλασσα στο Καρνάγιο είναι ακόμα εκεί. Μήνες ολόκληρους… δεν έχουν μετακινηθεί και ελπίζω τώρα που καλοκαίριασε να μην έχουμε κανένα ατύχημα!
Α.Φ.
 
Βόρειες συνοικίες  
Ελλιπής είναι ο φωτισμός, όπως μας πληροφορούν, στις βόρειες συνοικίες της πόλης αλλά και στη Ν. Ιωνία. Μήπως οι λάμπες είναι είδος υπό εξαφάνιση; Οι δημότες κυριολεκτικά φοβούνται να κυκλοφορήσουν το βράδυ καθώς οι ειδήσεις για ληστείες και κλοπές τούς κατακλύζουν και η βόλτα μέσα στη νύχτα είναι πλέον απαγορευτική.
Δ.Π
 
Στο Ελικοδρόμιο
Δεκάδες παιδιά μαζί με τους γονείς τους επισκέπτονται σχεδόν κάθε μέρα στο Ελικοδρόμιο στη Ν. Ιωνία. Γιατί δεν παίρνουμε αυτό σαν παράδειγμα για να δημιουργηθούν κι άλλοι πνεύμονες οξυγόνου και χαράς στη πόλη;
Δ.Π
 
Στη Λαρίσης
Τεράστιο μποτιλιάρισμα δημιουργήθηκε χθες το πρωί στην οδό Λαρίσης όταν μία νταλίκα τράκαρε με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Περίπου μία ώρα η οδός Λαρίσης στο ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Βόλο ήταν απροσπέλαστη. Κανένα αυτοκίνητο δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Η αγανάκτηση των οδηγών έφτασε στα όρια. Απλές σκηνές καθημερινής τρέλας…
Δ.Π
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου