ΤΟΠΙΚΑ

Στη ΔΕΥΑΜΒ ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ Νίκος Χαυτούρας

στη-δευαμβ-ο-υποψήφιος-βουλευτής-μαγν-479893

Ενημέρωση για τα έργα που είναι σε εξέλιξη

Τη Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας του ΚΙΝΑΛ Νίκος Χαυτούρας.

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε τοπικούς φορείς και υπηρεσίες ο υποψήφιος βουλευτής προκειμένου να ενημερωθεί και να καταγράψει τα προβλήματα του τόπου είχε εγκάρδια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ κ Στέργιο Παπαευσταθίου.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ τον ενημέρωσε για όλες τις δράσεις της επιχείρησης, αλλά και τους στόχους το επόμενο διάστημα.

Η ΔΕΥΑΜΒ έχει αναλάβει και φέρνει εις πέρας ένα δύσκολο έργο μιας τεράστιας έκτασης σε ό,τι αφορά στην υδροδότηση και την αποχέτευση του πολεοδομικού συγκροτήματος του Βόλου και όχι μόνο.

Ο κ Παπαευσταθίου στάθηκε ιδιαίτερα στο αποχετευτικό δίκτυο της Αγριάς που έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να παραδοθεί σύντομα στον Δήμο Βόλου με σχετική υπουργική απόφαση.

Ο κ. Χαυτούρας επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της ΔΕΥΑΜΒ καθώς τα παρακολουθεί στενά και με την ιδιότητα του ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Η συζήτηση στο γραφείο του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ στάθηκε ιδιαίτερα στον δίδυμο αγωγό που θα αρχίσει άμεσα να κατασκευάζεται και θα συνδέσει το κεντρικό αντλιοστάσιο Αθηνών και Λαρίσης με τον βιολογικό καθαρισμό προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στους δημότες του Βόλου.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΔΕΥΑΜΒ είναι η εξέλιξη της υπόθεσης με την εργολαβία της ΕΡΓΗΛ. Ο γιατρός ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις ενώ τονίστηκε από τον πρόεδρο και το θέμα έλλειψης προσωπικού ιδιαίτερα τεχνικού στη Δημοτική Επιχείρηση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου