ΤΟΠΙΚΑ

Μ. Μιτζικός: Θα κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας

μ-μιτζικός-θα-κάνουμε-πράξη-τις-δεσμεύ-480831

Ανοιχτή επιστολή του νέου Δημάρχου Νοτίου Πηλίου στους δημότες

Σε ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή του προς του δημότες ο νέος Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχ. Μιτζικός αναφέρει:

«Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους δημότες και τις δημότισσες που με τίμησαν με την ψήφο τους, με εμπιστεύτηκαν, εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο μου και το συνδυασμό μας και μας έδωσαν τη μεγάλη νίκη στη δεύτερη Κυριακή, με το υψηλό ποσοστό 64,71%.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και όλους εκείνους που δεν μας ψήφισαν, αλλά άκουσαν τις θέσεις μας και τις έκριναν, καθώς αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμάς.

Σε όλη την διαδρομή του προεκλογικού αγώνα, αποδείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχουν στεγανά και διακρίσεις, δεν υπάρχουν χρώματα και διαχωριστικές γραμμές παρά μόνο ανοιχτές πόρτες, ανοιχτές αντιλήψεις, καθαρές κουβέντες, έντιμες συμπεριφορές και ειλικρίνεια.

Από την πρώτη στιγμή τονίσαμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά, έτσι όπως ξεκινήσαμε, έτσι θα πορευτούμε και στη συνέχεια, ενωμένοι, δυνατοί, αποφασισμένοι.

Η παράταξή μας ήρθε για να συνθέσει και να παράξει έργο, μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις και μικροπολιτικές σκοπιμότητες, καθώς αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν, προκειμένου να βάλουμε τον Δήμο Νοτίου Πηλίου σε τροχιά ανάπτυξης.

Λάβαμε μια ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή και καλούμε όλους τους κατοίκους πέρα από τοπικισμούς και μικροπολιτικά συμφέροντα, να πιστέψουν σε εμάς και να στηρίξουν το όραμά μας, για την επανεκκίνηση στο Δήμο μας.

Τα προβλήματα των δημοτών είναι κοινά, όπως κοινή είναι και η αγωνία για το μέλλον των παιδιών μας και η αγάπη για τον τόπο που ζούμε.

Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω στις προγραμματικές μας θέσεις και μαζί με τους άξιους συνεργάτες μου, θα εργαστούμε σκληρά για να υλοποιήσουμε και το τελευταίο έργο που έχουμε καταγράψει ό,τι κρίνεται απαραίτητο.

Δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας, για μια δυναμική και ισχυρή εκπροσώπηση της τοπικής κοινωνίας, με πνεύμα συνεργασίας και διαλόγου με όλους τους φορείς, με συνεχή παρουσία και με διεκδίκηση των προοπτικών ανάπτυξης και δημιουργίας για τον τόπο μας. Σε αυτή την πορεία, θα προχωρήσουμε μαζί για να δώσουμε λύσεις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου