ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσιάζεται η νέα έξυπνη εφαρμογή για κινητά «Volos Shopping»

παρουσιάζεται-η-νέα-έξυπνη-εφαρμογή-γ-481369

Η παρουσίαση της νέας έξυπνης εφαρμογής για κινητά “Volos shopping θα γίνει από τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176).

“Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τα μέλη μας να παραστούν στην εκδήλωση αυτή για να γνωρίσουν από κοντά την μια νέα πρόταση για την εμπορική αγορά”, αναφέρεται σε ανακοίνωση -πρόσκληση της Διοίκησης.

Το Volos Shopping είναι μια έξυπνη εφαρμογή του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου για τα μέλη του και για όλους τους καταναλωτές ή επισκέπτες με σκοπό να βελτιώσει την ποιότητα των αγορών τους σε χρόνο, κάνοντάς τη διαδρομή των αγορών εύκολη, γρήγορη και κυρίως ευχάριστη.

Με την εφαρμογή αυτή ο καταναλωτής κερδίζει χρόνο και χρήμα, είναι απλή, εύχρηστη και φιλική στον χρήστη. Το Volos Shopping είναι εύκολο στη χρήση για λογισμικά Android στο τηλέφωνο, στο tablet και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και σε δεύτερο χρόνο θα είναι διαθέσιμο και στο χώρο του appstore, όπου μπορεί να επεξεργαστεί κάποιος και να οργανώσει τα ψώνια του στον υπολογιστή ή στο κινητό τηλέφωνο του.
Με αυτό τον τρόπο κάνει ευκολότερες τις αγορές με την οικογένεια και τους φίλους.

Διαθέτει έξυπνη ταξινόμηση: περιλαμβάνει τις Επιχειρήσεις (μέλη του ΕΣΒ), καταστήματα της πόλης (είδος, διεύθυνση, τηλέφωνα, ιστότοπος) και ενημερώνει για τις προσφορές καταστημάτων τους χρήστες.

Μπορεί ο καθένας να γνωρίζει το ωράριο καταστημάτων, τις εκδηλώσεις που γίνονται και τις κληρώσεις για να δηλώσει συμμετοχή.

Είναι συνδεδεμένη με τα νέα του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου για πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση όλων των μελών.

Αλλά και όσοι επισκέπτονται την πόλη μπορούν να βρουν γρήγορα ποια είναι τα αξιοθέατα της πόλης, τηλέφωνα για taxi, δρομολόγια Αστικού ΚΤΕΛ και χώρους στάθμευσης για να απολαύσουν τις αγορές τους χωρίς άγχος.

Ακόμη, διαθέτει ποια καταστήματα δίνουν τη δυνατότητα προσβασιμότητας σε ΑΜΕΑ.
Το Volos shopping για το Android Wear είναι μια έξυπνη και εύκολη εφαρμογή περιήγησης κι ενημέρωσης των αγορών, είναι βολική και με ένα κλικ ο χρήστης ξέρει που να πάει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου