ΤΟΠΙΚΑ

Ανακύκλωσαν προεκλογικό υλικό τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Βόλου

ανακύκλωσαν-προεκλογικό-υλικό-τα-μέλ-481697

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου, η ΟΝΝΕΔ Βόλου αποφάσισε και έδωσε “ψήφο εμπιστοσύνης” στο περιβάλλον και στήριξε ανοιχτά την πρωτοβουλία της “Ανακύκλωση προεκλογικού υλικού”.

Η ανακύκλωση προεκλογικού υλικού (κάρτες, διαφημιστικά flyers, ψηφοδέλτια, χαρτιά) πραγματοποιήθηκε χθες από κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Βόλου, που εναπόθεσε το συγκεντρωμένο υλικό προς ανακύκλωση σε μπλε κάδους ανακύκλωσης στο κέντρο της πόλης.

Οπως αναφέρεται από την Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ Βόλου με αφορμή την χθεσινή δράση, “Οι εκλογές μπορεί να είναι η γιορτή της Δημοκρατίας όμως βρισκόμαστε αντιμέτωποι συχνά με το φαινόμενο να μην είναι γιορτή και για το Περιβάλλον.

Σε μια συμβολική δράση ανακύκλωσης θέλουμε να υπογραμμίσουμε σαν ΟΝΝΕΔ Βόλου ότι καθένας μας μπορεί να συμμετάσχει στην προστασία του πλανήτη με τον δικό του τρόπο. Η προστασία του περιβάλλοντος θα πρέπει να είναι ευθύνη και προνόμιο ταυτόχρονα για όλους μας. Ευθύνη να προστατέψουμε τον πλανήτη και προνόμιο να τον διατηρήσουμε για τις επόμενες γενιές! Οι δράσεις συνεχίζονται!”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου