Σε ποιά Λύκεια θα φοιτήσουν οι απόφοιτοι των Γυμνασίων

Τελευταία ενημέρωση: 2019-06-06, 13:15:12
Σε ποιά Λύκεια θα φοιτήσουν οι απόφοιτοι των Γυμνασίων

Οι απόφοιτοι των Γυμνασίων αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, των οποίων οι Γονείς ή Κηδεμόνες επιλέγουν για τη φοίτησή τους το Γενικό Λύκειο, κατανέμονται σε σχέση με το Γυμνάσιο προέλευσης και την δηλωθείσα περιοχή κατοικίας τους ως ακολούθως:

1ο ΓΕΛ Βόλου

Στο 1ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν οι απόφοιτοι του 1ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται 1) Ανατολικά της Ιωλκού και Νότια της Γ. Δήμου και 2)Ανατολικά της Κύπρου και Βόρεια της Γ. Δήμου.

Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 83.

 

2ο ΓΕΛ Βόλου

Στο 2ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 2ου Γυμνασίου Βόλου με διεύθυνση κατοικίας στις συνοικίες Αναύρου και Αγ. Κωνσταντίνου και αυτών με διεύθυνση κατοικίας νότια της Ρήγα Φεραίου και 2) οι απόφοιτοι του 5ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Ανατολικά της Φιλελλήνων.

Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 74.

 

 3ο ΓΕΛ Βόλου

Στο 3ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 3ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται νότια της Γ. Δήμου., 2) οι απόφοιτοι του 5ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Δυτικά της Φιλελλήνων.

Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 90.

 

4ο ΓΕΛ Βόλου

Στο 4ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν οι απόφοιτοι του 10ου Γυμνασίου Βόλου καθώς και οι απόφοιτοι  του 4ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση βρίσκεται Δυτικά του ποταμού Κραυσίδωνα.

Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 95.

 

5ο ΓΕΛ Βόλου

Στο 5ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 1ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Ανατολικά της Ιωλκού-Βόρεια της Γ. Δήμου και Δυτικά της Κύπρου και 2) οι απόφοιτοι του 6ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Ανατολικά της Ιωλκού 3) οι απόφοιτοι του Γυμνασίου Ιωλκού και 4) οι απόφοιτοι του 3ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται βόρεια της Γ. Δήμου.

Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 63.

 

6ο ΓΕΛ Βόλου

Στο 6ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 7ου Γυμνασίου Βόλου, 2) οι απόφοιτοι του 9ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Νότια της Στρ. Μακρυγιάννη, 3) και οι απόφοιτοι του 4ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση βρίσκεται ανατολικά του ποταμού Κραυσίδωνα.

Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 88.

 

7ο ΓΕΛ Βόλου

Στο 7ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 9ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Βόρεια της Στρ. Μακρυγιάννη και 2) οι απόφοιτοι του 6ου Γυμνασίου Βόλου των οποίων η διεύθυνση κατοικίας βρίσκεται Δυτικά της Ιωλκού.

Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 61.

 

8ο ΓΕΛ Βόλου

Στο 8ο ΓΕΛ Βόλου θα εγγραφούν 1) οι απόφοιτοι του 2ου Γυμνασίου Βόλου με διεύθυνση κατοικίας στη συνοικία της Ν. Δημητριάδας καθώς και αυτών με διεύθυνση κατοικίας βόρεια της Ρήγα Φεραίου  2) οι απόφοιτοι του 1ου Γυμνασίου Βόλου με διεύθυνση κατοικίας στην Άλλη Μεριά και 3) οι απόφοιτοι του 8ου Γυμνασίου Βόλου.

Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 66.

 

1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

Στο 1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας θα εγγραφούν οι απόφοιτοι του 1ου και του 4ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.

Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 95.

 

2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

Στο 2ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας θα εγγραφούν οι απόφοιτοι του 2ου και του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας.

Σύνολο μαθητών (Εκτιμώμενος αριθμός): 111.

Οι απόφοιτοι των υπολοίπων Γυμνασίων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Β. Σποράδων, των οποίων οι Γονείς ή Κηδεμόνες επιλέγουν για τη φοίτησή τους το Γενικό Λύκειο, εγγράφονται στα αντίστοιχα ή πλησιέστερα Γενικά Λύκεια.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
2
=