ΤΟΠΙΚΑ

Χρήστος Μπουκώρος: Γιατί απέχουμε από τη Βουλή

χρήστος-μπουκώρος-γιατί-απέχουμε-από-483351

Δήλωση του βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ., Χρήστου Μπουκώρου

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ, Χρήστος Μπουκώρος, αναφέρει τα εξής, σχετικά με την αποχή της Νέας Δημοκρατίας από τη συζήτηση που ξεκίνησε σήμερα στη Βουλή:

«Με απόφαση του προέδρου μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας απέχει από κάθε συζήτηση στη Βουλή επί νομοσχεδίων, τροπολογιών και κύρωσης διεθνών συμβάσεων, αφού, ουσιαστικά, έχουμε εισέλθει στην προεκλογική περίοδο.

Η διαδικασία, με τον τρόπο που εισήχθη και διεξάγεται ήδη από σήμερα στη Βουλή, αποτελεί ευτελισμό για τον θεσμό του Κοινοβουλίου. Ο καβγάς, εξάλλου, μεταξύ βουλευτών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος θα περάσει πρώτος τις τροπολογίες του, δείχνει ξεκάθαρα αυτό που υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή: Ότι δηλαδή πρόκειται για μία ολοφάνερα ρουσφετολογική επιχείρηση, ώστε να τακτοποιηθούν οι εξυπηρετήσεις της τελευταίας στιγμής, προκειμένου η κυβέρνηση να μην καταβαραθρωθεί στα εκλογικά ποσοστά της 7ης Ιουλίου.

Αυτό που συμβαίνει στη Βουλή, είναι αντίθετο στα κοινοβουλευτικά ήθη, πολλώ δε μάλλον, όταν συμβαίνει από μία κυβέρνηση που έχει χάσει τη λαϊκή νομιμοποίηση και επιχειρεί να επιβιώσει πολιτικά, «στήνοντας» μία σύντομη ρουσφετολογική βιομηχανία λίγων ημερών.

Σε καμία περίπτωση , δεν πρόκειται να συνδράμουμε με οιονδήποτε τρόπο σε αυτή την επιχείρηση ρουσφετιών, εκμαυλισμού των κοινοβουλευτικών ηθών και εξαπάτησης του εκλογικού σώματος που επιχειρεί η απερχόμενη κυβέρνηση».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου