ΤΟΠΙΚΑ

Είχε τραυματισμό στο στόμα από βολίδα η 34χρονη Βολιώτισσα

είχε-τραυματισμό-στο-στόμα-από-βολίδα-484595

Εντόπισε το όπλο η Αστυνομία – Σε βαρύ κλίμα η κηδεία της άτυχης γυναίκας

Ανατροπή στη μέχρι τώρα αστυνομική έρευνα για τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης 34χρονης Βολιώτισσας, που την περασμένη Παρασκευή διακομίστηκε νεκρή στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ έφερε στο πρόσωπό της μώλωπες και είχε αίματα. Η ιατροδικαστής διαπίστωσε αργά προχθές το απόγευμα ότι στο κρανίο της άτυχης γυναίκας υπήρχε σφηνωμένη βολίδα, στοιχείο που δεν ήταν γνωστό. Η κηδεία της 34χρονης τελέστηκε χθες σε βαρύ κλίμα. Η οικογένειά της έξι μέρες μετά την απώλεια του αγαπημένου της προσώπου δεν ξέρει ακόμη τι έχει συμβεί.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ μίλησε με τον πατέρα της άτυχης γυναίκας. «Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα», είπε απελπισμένος λίγες ώρες μετά την κηδεία της κόρης του, ενώ το σπίτι έχει τυλιχθεί σε βαρύ πένθος. Η γυναίκα άφησε πίσω της ένα βρέφος μερικών μηνών και ένα ακόμη παιδί.

Η εικόνα που έχει η οικογένεια ήταν ότι η 34χρονη απεβίωσε από αιφνίδιο λόγο και όχι από εγκληματική ενέργεια. Ομως, η πρόοδος της έρευνας προκαλεί αμείλικτα ερωτήματα.

Βρέθηκε το όπλο

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 34χρονης. Η Αστυνομία απορρίπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και συνεχίζει να ερευνά τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.

Η βολίδα εντοπίστηκε με καθυστέρηση, καθώς είχε σφηνωθεί στο κρανίο της άτυχης γυναίκας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαμπερές τραύμα ορατό. Ψάχνοντας από την αρχή κάθε λεπτομέρεια οι αστυνομικοί εντόπισαν και το όπλο με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα η γυναίκα άγνωστο υπό ποιες ακριβώς συνθήκες.

Επρόκειτο για ένα παλιό πιστόλι διαμετρήματος 7,65 χιλιοστών που φέρεται να ανήκει στον σύντροφο της, ο οποίος όμως την ώρα του συμβάντος δεν ήταν στον Πτελεό, όπου σημειώθηκε το περιστατικό, αλλά στον Βόλο. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις. Το όπλο δεν βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος.

Από την Αστυνομία πρόκειται να πραγματοποιηθεί βαλλιστική εξέταση για τον τρόπο με τον οποίο σημειώθηκε η εκπυρσοκρότηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα μέχρι τώρα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνεται ότι το πιστόλι είχε πύλη εισόδου στη στοματική κοιλότητα, ενώ ο πυροβολισμός είχε κατεύθυνση προς τα επάνω, στη μύτη.

Παράλληλα θα διενεργηθούν και περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις.

Επισημαίνεται ότι από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού υπήρξε άμεσα ενημέρωση στην Αστυνομία μετά τη μεταφορά της θανούσας εκεί. Οι γιατροί είχαν διαπιστώσει τυπικά τον θάνατο της 34χρονης μην μπορώντας να κάνουν το παραμικρό.

Αστυνομική δύναμη του Τμήματος Αλμυρού και αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας έσπευσαν άμεσα στο Κέντρο Υγείας, ενώ αντίστοιχη δύναμη μετέβη στο σπίτι του πεθερού της άτυχης γυναίκας στον Πτελεό όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεθερός της φέρεται να δήλωσε ότι βρήκε τη 34χρονη νεκρή σκυμμένη πάνω από το τραπέζι της αυλής και άμεσα έσπευσε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πανικού και φρίκης.

Η κοπέλα φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις της, να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Μάλλον είχε ήδη εκπνεύσει, όταν εντοπίστηκε από τους συγγενείς.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου