ΤΟΠΙΚΑ

Εκπαιδευτική επίσκεψη σπουδαστών του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Βόλου στον ΟΛΒ

εκπαιδευτική-επίσκεψη-σπουδαστών-το-485369

Οι σπουδαστές του Τμήματος «Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τομέα του Τουρισμού» του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ Βόλου επισκέφθηκαν τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Βόλου την περασμένη Παρασκευή.

Σκοπός της εκπαιδευτικής επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση, τις προοπτικές του λιμανιού και ειδικότερα τις προοπτικές ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού, του yachting και της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Βόλου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γεώργιος Τοζίδης ανέλυσε την πολιτική διευκόλυνσης, τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΟΛΒ, τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και τις υποδομές που συνδέονται με την τουριστική δραστηριότητα.

Επίσης, έγινε σύντομη ενημέρωση για τις τάσεις ανάπτυξης του τουρισμού κρουαζιέρας και yachting στην Ελλάδα αλλά και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Με την ευκαιρία της παραπάνω επίσκεψης, η Διοίκηση και τα στελέχη του ΟΛΒ δηλώνουν ότι είναι στη διάθεση των σπουδαστών και σπουδαστριών όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, που επιθυμούν να γνωρίσουν το λιμάνι της πόλης και τις δραστηριότητές του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου