ΤΟΠΙΚΑ

Σε εκλογικούς ρυθμούς η ΝΟΔΕ Μαγνησίας

σε-εκλογικούς-ρυθμούς-η-νοδε-μαγνησία-485645

Ο πολιτικός σχεδιασμός και τα οργανωτικά ζητήματα απασχόλησαν τη συνεδρίαση

Η πολιτική στρατηγική ενόψει των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου καθώς και η οργανωτική προετοιμασία του κόμματος της ΝΔ απασχόλησαν τη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Μαγνησίας, υπό την προεδρία του Δημοσθένη Β. Νταόπουλου.

Για τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας άμεση προτεραιότητα είναι η κάλυψη όλων των εκλογικών τμημάτων με εκλογικούς αντιπροσώπους, για αυτό και αποφασίστηκε να επιστρατευθούν εθελοντές. Για τον σκοπό αυτό λειτουργεί, στην ιστοσελίδα της ΝΔ ηλεκτρονική πλατφόρμα: https://nd.gr/mpes-stin-omada-ethelonton που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή.

Στη χθεσινή συνεδρίαση απασχόλησε επίσης ο προγραμματισμός εκδηλώσεων και επισκέψεων κλιμακίων από μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., του Μητρώου Στελεχών, υποψηφίων βουλευτών και μελών της κεντρικής διοίκησης του κόμματος σε όλη τη Μαγνησία, «έτσι ώστε στο διάστημα που απομένει, να εξηγήσουμε όσο καλύτερα γίνεται το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την Ελλάδα που αξίζουμε, διεκδικώντας τη θετική ψήφο των πολιτών», σημειώνει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Συνεχίζοντας δε επισημαίνει: «Και βέβαια δεν θα μπούμε στον πειρασμό της παροχολογίας, δεν θα πλειοδοτήσουμε σε υποσχέσεις, δεν θα συμμετάσχουμε στην πόλωση, τον φανατισμό και στην σχεδόν καθημερινή παραγωγή ψευδών και ανυπόστατων ειδήσεων (fakenews), που συστηματικά επιχειρεί να καλλιεργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξέρουμε άλλωστε ότι οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν όχι μόνο για τις βασικές μας δεσμεύσεις -τις μειώσεις φόρων, τις πολλές και καλές δουλειές και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας- αλλά γιατί αναμένουν από εμάς ένα άλλο ήθος και ύφος εξουσίας. Αναπτύσσουμε το σχέδιο και το πρόγραμμά μας για ρεαλιστικές πολιτικές που θα βελτιώσουν τη ζωή όλων των πολιτών. Εισερχόμαστε στην προεκλογική περίοδο, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας να κάνουμε πράξη την αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου