ΤΟΠΙΚΑ

Μ. Μιτζικός: Να μην χαθεί ούτε μια ψήφος στον β΄ γύρο

μ-μιτζικός-να-μην-χαθεί-ούτε-μια-ψήφος-488468

Κάλεσμα για μαζική προσέλευση στις κάλπες στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών, απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» Μιχ. Μιτζικός από τις Μηλιές, που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να ευχαριστήσει τους δημότες για την στήριξή τους την πρώτη Κυριακή. «Δεν πρέπει να χαθεί καμία ψήφος για να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Νοτίου Πηλίου» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μιτζικός.

“Κάτοικοι και επαγγελματίες στις Μηλιές συγχάρηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Νοτίου Πηλίου για την καθαρή πρωτιά την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών με ποσοστό 46,82% και δήλωσαν πως θα έχει εκ νέου τη στήριξή τους στον β΄ γύρο, προκειμένου να εκλεγεί και να αναλάβει ο κ. Μιτζικός τα ηνία και την διοίκηση του Δήμου”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης.

Ο ίδιος αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους των Μηλεών, δήλωσε ικανοποιημένος από το ποσοστό που έλαβε στον πρώτο γύρο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η παράταξή του με ξεκάθαρες θέσεις και πρόγραμμα, κατάφερε να πείσει τους δημότες να τον εμπιστευτούν. Θέλουμε το ίδιο να κάνουν και στη δεύτερη Κυριακή, ώστε να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας και να βάλουμε σε αναπτυξιακή τροχιά τον τόπο που αγαπάμε. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από κάθε γωνιά του Νοτίου Πηλίου είναι στήριξης και νίκης» τόνισε χαρακτηριστικά.

Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Μιτζικός και οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν όλες τις δημοτικές ενότητες, προκειμένου να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στους δημότες για την στήριξη του συνδυασμού τους.

«Δώσαμε έναν έντιμο αγώνα, χωρίς να συρθούμε σε αντιπαραθέσεις, παρά το γεγονός ότι προκληθήκαμε πολλές φορές από τους αντιπάλους μας. Έχουμε δημιουργήσει έναν καθαρά αυτοδιοικητικό συνδυασμό, με έμπειρα και άξια στελέχη που θέλουν και μπορούν να εργαστούν με ανιδιοτέλεια και όρεξη για το καλό και την πρόοδο του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Καλώ όλους τους δημότες να δώσουν με την ψήφο τους τη δύναμη για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το όραμα και τις προγραμματικές μας θέσεις» δηλώνει ο κ. Μιτζικός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου