ΤΟΠΙΚΑ

Γ. Κίτσιος: «Διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι καθημερινά για τον τόπo μας»

γ-κίτσιος-διαβεβαιώνω-ότι-θα-συνεχίσ-488583

Τονίζει σε ευχαριστήριο μήνυμα ο επανεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Μαγνησίας με τον Κ. Αγοραστό, Γιώργος Κίτσιος

“Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα που φέραμε για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την επανεκλογή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένειά μου, τη σύζυγό μου Χαρούλα και τα τρία μας παιδιά, τον Χρήστο, τον Γιάννη και την Φροσούλα, που με στήριξαν και με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια ακούραστα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους συγγενείς, τους πολλούς καλούς φίλους που αποτελούν μια δεύτερη μεγάλη οικογένεια και κυρίως όλους εσάς από άκρη σε άκρη σε όλο το Νομό Μαγνησίας που με τιμήσατε με την ψήφο σας, τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας για ακόμα μια φορά και με εκλέξατε στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο με επικεφαλής τον άξιο Περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστό.

Με τον Περιφερειάρχη μας Κώστα Αγοραστό ξεκινήσαμε μαζί από το 2010 και φέραμε τρεις μεγάλες νίκες για το συνδυασμό μας και το σημαντικότερο τρεις μεγάλες νίκες για τη Θεσσαλία και τη Μαγνησία μας που ανέβηκαν ψηλά, γιατί πορευτήκαμε συλλογικά όλα αυτά τα χρόνια με μεθοδικότητα, ειλικρίνεια, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα. Έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και αυτή τη νέα θητεία όλοι μαζί, με σκληρή δουλειά για το καλό του τόπου μας, συμμαχώντας υπέρ των πολιτών, υπέρ της Μαγνησίας και υπέρ της Θεσσαλίας.

Θα ήθελα για ακόμα μια φορά να σας δηλώσω ότι σας είμαι ειλικρινά ευγνώμων για αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα τόσο του συνδυασμού μας όσο και το δικό μου. Εσείς οι συμπολίτες μου ήσασταν, είσαστε και θα είστε πάντα η μοναδική μου δύναμη και στήριξη και οι φιλίες μας είναι για εμένα η μόνη απολαβή μου από την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Πορεύτηκα και πορεύομαι πάντα με εσάς, μακριά από τους μηχανισμούς των πολιτικών γραφείων και χωρίς τη στήριξη διαφόρων παραγόντων.

Θέλω να ξέρετε ότι είμαι εδώ για όλους εσάς, δίπλα σας και κοντά στα προβλήματά σας, όπως ήμουν πάντα καθημερινά προσπαθώντας να δίνω λύσεις με γνώμονα την αλήθεια. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι έτσι, ότι είμαι και θα είμαι ο δικός σας φίλος, ο δικός σας άνθρωπος, όπως με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την ειλικρινή, διαχρονική και ουσιαστική σχέση που έχουμε οικοδομήσει. Σας διαβεβαιώνω ότι και τη νέα θητεία θα συνεχίσω να αγωνίζομαι καθημερινά για τον τόπo μας, χωρίς πολλά λόγια αλλά με πολλές πράξεις.

Με τη μεγάλη δύναμη που μας δώσατε, γεμίζοντάς μας ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τον τόπο μας, όπως κάνουμε τα τελευταία εννέα χρόνια. Σε αυτή την προσπάθεια για ένα ακόμα καλύτερο αύριο σας θέλουμε όλους μαζί για να κάνουμε τη Μαγνησία καλύτερη, τη Μαγνησία που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου