ΑΛΜΥΡΟΣ

Ερευνες της Αστυνομίας για τα αίτια θανάτου της 34χρονης Βολιώτισσας στον Αλμυρό

ερευνες-της-αστυνομίας-για-τα-αίτια-θα-489233

Θρίλερ στον Αλμυρό με τον θάνατο 34χρονης Βολιώτισσας, μητέρας ενός βρέφους μόλις δέκα μηνών. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε χθες από τον πεθερό της στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ενώ ήταν ήδη νεκρή. Εφερε μώλωπες στα βλέφαρα και είχε αίματα στο πρόσωπο, με αιμορραγία από το στόμα και τη μύτη.

Αμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού, αλλά και αξιωματικοί από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας σοκαρίστηκαν από την εικόνα της.

Παράλληλα αστυνομική δύναμη μετέβη στο σπίτι του πεθερού της 34χρονης προκειμένου να διαπιστώσει τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεθερός της φέρεται να δήλωσε ότι βρήκε τη 34χρονη νεκρή κάτω από το τραπέζι της αυλής και άμεσα έσπευσε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας.

Ολα συνέβησαν γύρω στις 7 χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η ώρα που σοκαρισμένη η σύζυγός του έβλεπε την 34χρονη να είναι γεμάτη αίματα και καλούσε σε βοήθεια.

Εκείνη την ώρα ο πεθερός της έπινε τον καφέ του στην πλατεία, ενώ ο σύζυγος της 34χρονης φέρεται να απουσίαζε από το σπίτι.

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν πανικού και φρίκης. Ο ηλικιωμένος κατάφερε να μεταφέρει τη νύφη του με το αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού με τη βοήθεια ενός γείτονα που προθυμοποιήθηκε να συνδράμει.

Η κοπέλα φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις της, να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Μάλλον είχε ήδη εκπνεύσει, όταν εντοπίστηκε από τους συγγενείς. Οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό για να τη βοηθήσουν. Διαπίστωσαν μόνο τον θάνατό της.

Εως αργά χθες το βράδυ η Αστυνομία συνέχιζε την έρευνα για το τι πραγματικά συνέβη. Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, ενώ σήμερα πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Ιατροδικαστής φέρεται να μην εκλήθη για να μεταβεί στον τόπο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 34χρονη, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη μεταφερθεί από το σημείο.

Η 34χρονη επισκεπτόταν τακτικά τα πεθερικά της στον Πτελεό που τη βοηθούσαν με το μωρό της.

Ηταν παντρεμένη και με τον σύζυγό της διέμενε στον Βόλο.

Η Αστυνομία προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ενημερωθεί τι έχει συμβεί, καθώς ο πεθερός της ήταν δικαιολογημένα αναστατωμένος.

Προανάκριση διενεργούν το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου