ΤΟΠΙΚΑ

Θερμή υποδοχή σε Τρίκερι- Συκή για τον Μιχ. Μιτζικό

θερμή-υποδοχή-σε-τρίκερι-συκή-για-τον-μ-489548

Θερμής υποδοχής τόσο στο Τρίκερι όσο και την Συκή έτυχαν ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ενωτική Αυτοδιοικητική Κίνηση Νοτίου Πηλίου» Μιχ. Μιτζικός και οι συνεργάτες του, που επισκέφτηκαν τις δυο περιοχές προκειμένου να ευχαριστήσουν τους κατοίκους για την στήριξή τους στον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο κ. Μιτζικός ευχαρίστησε τους δημότες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον συνδυασμό και τις προγραμματικές του θέσεις, ζητώντας στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής να μην χαθεί ούτε μια ψήφος.

«Σε ένα θετικό κλίμα με αισιόδοξα μηνύματα, πάμε να δώσουμε τη μάχη της δεύτερης Κυριακής προκειμένου να βγάλουμε τον Δήμο Νοτίου Πηλίου από τη στασιμότητα και τα αδιέξοδά του και να τον βάλουμε σε αναπτυξιακή τροχιά. Οι δημότες αναγνώρισαν την πρώτη Κυριακή ποιος συνδυασμός έχει πραγματικά πρόγραμμα με ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες ιδέες και προτάσεις και έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα νίκης με το 46,82% που λάβαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιτζικός στις συνομιλίες που είχε με τους κατοίκους στο Τρίκερι και την Συκή.

Από την πλευρά τους οι δημότες συγχάρηκαν τον υποψήφιο Δήμαρχο για την πρωτιά του συνδυασμού του και τον διαβεβαίωσαν πως θα έχει και πάλι τη στήριξή του, ώστε να αναλάβει τη Διοίκηση του Δήμου Νοτίου Πηλίου και να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Μιτζικός αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους, τόνισε πως «ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν την όρεξη και την εμπειρία να αναλάβουν το δύσκολο έργο της αναμόρφωσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου. Οι αντίπαλοί μας βρίσκονται σε πανικό μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής και απλά λασπολογούν σε βάρος μας, χωρίς επιχειρήματα και προγραμματικές θέσεις. Δεν θα μπούμε στον κόπο να τους απαντήσουμε, καθώς μοναδικό μέλημά μας είναι να δώσουμε πνοή στον τόπο που αγαπάμε. Πάμε να δώσουμε τη μάχη της δεύτερης Κυριακής ακόμη πιο επίμονα, ακόμη πιο δημιουργικά, ώστε ο πραγματικός νικητής από τις φετινές εκλογές να είναι ο Δήμος Νοτίου Πηλίου και όλοι οι δημότες του» προσέθεσε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου