ΤΟΠΙΚΑ

Ελένη Παπαθανασίου: Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των Βολιωτών

ελένη-παπαθανασίου-θα-τιμήσουμε-την-ε-489591

Ενα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει η νεοεκλεγείσα Δημοτική Σύμβουλος Βόλου, Ελένη Παπαθανασίου σε όλους όσοι στήριξαν με τον “σταυρό” τους την ίδια, αλλά και τον συνδυασμό “Μαζί για τον Βόλο” με τον οποίο εξελέγη. Αναλαμβάνει, επίσης, τη δέσμευση τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής της να τιμήσουν την εμπιστοσύνη τους και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να παίξουν τον ρόλο για τον οποίο τους επέλεξε ο βολιώτικος λαός με γνώμονα το καλό της πόλης.

Αναλυτικά η κ. Παπαθανασίου στην ευχαριστήρια δήλωσή της αναφέρει:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Το να επιλέγεις να κάνεις έναν άνισο αγώνα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις συνέπειες, αναμφίβολα χρειάζεται δύναμη ψυχής και πολλά ψυχικά αποθέματα. Όμως, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, στο τέλος της διαδρομής, νιώθεις μια αγαλλίαση στη ψυχή σου και τη συνείδησή σου ήρεμη και γαλήνια. Προσωπικά, επέλεξα ν’ ακολουθήσω με πολλούς ακόμη πολύ αξιόλογους συναγωνιστές, μια πολύ δύσκολη διαδρομή, ένα πολύ δύσκολο, όσο και ψυχοφθόρο προεκλογικό ταξίδι.

Κρατώ από αυτό, τους ξεχωριστούς συνοδοιπόρους μου στην Δημοτική παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ, που πολλούς εξ’ αυτών γνώρισα καλύτερα και που τους έχω στην καρδιά μου. Κρατώ τη συμπαράσταση των φίλων μου (διαδικτυακών και μη), της μεγαλύτερης μερίδας των συναδέλφων δημοσιογράφων και κυρίως της οικογένειάς μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους 8.161 Βολιώτες που εμπιστεύτηκαν τον συνδυασμό ΜΑΖΙ για τον ΒΟΛΟ με τον ΙΑΣΟΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ και τους 824 ψήφους που με τον σταυρό και την εμπιστοσύνη τους με εξέλεξαν Δημοτική Σύμβουλο Βόλου.

Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους και θα παίξουμε το ρόλο για τον οποίο μας επέλεξε ο βολιώτικος λαός με γνώμονα το καλό της πόλης μας. Συγχαίρω όλες και όλους τους νεοεκλεγέντες στα Δημοτικά Συμβούλια σε όλη τη Μαγνησία και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Στο τέλος αυτής της διαδρομής, είμαι περήφανη, γιατί παρά το υψηλότατο …ψυχικό κόστος διοδίων, αισθάνομαι πως έχω την …καλύτερη θέα. Ήμουνα ο εαυτός μου, ακολούθησα τις αρχές και τις αξίες που με μπόλιασε η οικογένειά μου και τον δρόμο στον οποίο με οδήγησε η συνείδησή μου. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται μεγάλη γενναιότητα για να τολμάς να είσαι ο εαυτός σου με το όποιο κόστος.

Εύχομαι από καρδιάς, να επικρατήσει ο πολιτικός πολιτισμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου και ο Βόλος μας να έχει καλή …περπατησιά τα τέσσερα χρόνια που θ’ ακολουθήσουν. Σας ευχαριστώ…

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου