ΤΟΠΙΚΑ

Π. Μαρκάκης: Ο αγώνας συνεχίζεται στις εθνικές εκλογές

π-μαρκάκης-ο-αγώνας-συνεχίζεται-στις-ε-490182

Δήλωση ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 7 Ιουλίου

Στην κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης για τις εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου αναφέρεται σε δήλωσή του ο Παύλος Μαρκάκης, υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου. Ειδικότερα ο κ. Μαρκάκης επισημαίνει: «Μετά τον αγώνα που δώσαμε στη Μαγνησία για τις ευρωεκλογές και το σημαντικό ποσοστό ψήφων που έλαβε η «Ελληνική Λύση» και το οποίο δείχνει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόγραμμα, τις αρχές και τις αξίες που εκφράζει το κίνημα του Κυριάκου Βελόπουλου, συνεχίζουμε.

Η μάχη των εθνικών εκλογών θα δοθεί από όλα τα στελέχη του ψηφοδελτίου στον νομό μας. Θα ενημερώσουμε πόρτα – πόρτα τη σημασία που έχει για την πατρίδα μας η ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Η προσπάθειά μας θα επικεντρωθεί στην εξασφάλιση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου ποσοστού για την «Ελληνική Λύση» στη Βουλή των Ελλήνων

Ο τελικός στόχος είναι η Μαγνησία να είναι ένας από τους Νομούς στους οποίους η «Ελληνική Λύση» να έχει εκπρόσωπο – βουλευτή στη νέα Βουλή. Αρκετά χρόνια έχασε ο τόπος μας από την ανυπαρξία των υπαρχόντων βουλευτών, με το σχεδόν μηδενικό τους ενδιαφέρον και αποτέλεσμα για τα θέματα της περιοχή μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου