ΤΟΠΙΚΑ

Σπουδαία ευρωπαϊκή διάκριση για τον Ομιλο ΗΡΑΚΛΗΣ

σπουδαία-ευρωπαϊκή-διάκριση-για-τον-ο-491438

Ο Κωνσταντίνος Χολέβας έλαβε το βραβείο «Professional of the Year 2019» από το European Logistics Association

Ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και η Lafarge Holcim βρέθηκαν στην κορυφή της Ευρώπης με τον VP Exports & Supply Chain Oil & Gas Κωνσταντίνο Χολέβα να κερδίζει το βραβείο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Logistics (European Logistics Association) για τον «Professional of the Year 2019» ανάμεσα σε υποψηφίους από 30 χώρες. Η τελετή απονομής των βραβείων ELA, μίας από τις πλέον ευυπόληπτες και καταξιωμένες διοργανώσεις στην Ευρώπη, πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, στις 23 Μαΐου.

Ο Κωνσταντίνος Χολέβας ανακηρύχθηκε ο Ελληνας υποψήφιος για τα βραβεία ELA 2019 αφότου πρώτα απέσπασε τη διάκριση «Manager of the Year 2019» στο πλαίσιο των ελληνικών βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ΙLME). Έχει διαγράψει μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία με έμφαση στις εξαγωγές και στην εφοδιαστική αλυσίδα, ενώ έχει λάβει πολλά βραβεία από τον Όμιλο Lafarge Holcim ως αναγνώριση της συνεισφοράς του στην επιχειρηματική ανάπτυξη, τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου προϊόντων και την αριστεία στην εφοδιαστική αλυσίδα. Σε συνεργασία με την ομάδα του, έχει αναπτύξει και υλοποιήσει καινοτόμα και προστιθέμενης αξίας έργα και λύσεις στον κλάδο των δομικών υλικών.

«Είναι τιμή μου να λαμβάνω αυτό το αναγνωρισμένο βραβείο και να εντάσσομαι στην ομάδα των νικητών, οι οποίοι έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους μας, ώστε να κάνουμε τη διαφορά στο επιχειρείνμέσω της αριστείας στην εφοδιαστική αλυσίδα. Αυτό το βραβείο αποτελεί ισχυρό κίνητρο και παρότρυνση για την επιδίωξη ακόμα υψηλότερων επαγγελματικών στόχων», δήλωσε ο κ. Χολέβας κατά την παραλαβή του βραβείου.

Ο Σπύρος Ολύμπιος, πρόεδρος του ILME και μέλος Δ.Σ. του ELA, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την επιτυχία του Κώστα Χολέβα. Είμαστε δε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο νικητής του Ελληνικού βραβείου «Μέγας Αλέξανδρος» διακρίθηκε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, επιβεβαιώνοντας ότι τα στελέχη εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα διαθέτουν τις απαραίτητες δεξιότητες για την ανάπτυξη εταιρειών και οργανισμών».

Ο ELA είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός Logistics στην Ευρώπη και απαρτίζεται από 30 εθνικούς οργανισμούς και ομοσπονδίες, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις χώρες της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης. Ο στόχος του είναι να αποτελεί ένα διεθνές φόρουμ δικτύωσης, προώθησης και ανάπτυξης των στελεχών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των Logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου