ΤΟΠΙΚΑ

Ρεκόρ σταυρών για την Δωροθέα Κολυνδρίνη

ρεκόρ-σταυρών-για-την-δωροθέα-κολυνδρ-492518

Θεαματικό αριθμό ψήφων συγκέντρωσε στις περιφερειακές εκλογές η υποψήφια η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Στο 99,48% της ενσωμάτωσης που αντιστοιχεί στα 348 από 350 εκλογικά τμήματα η κ. Κολυνδρίνη συγκεντρώνεις 19.173 ψήφους και έρχεται πρώτη στο Νόμο Μαγνησίας, με σημαντική διαφορά από τον δεύτερο, ενώ υπολείπονται ακόμη να ενσωματωθούν δύο εκλογικά τμήματα.

Σχολιάζοντας τόσο το αποτέλεσμα της κάλπης για τον συνδυασμό «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» στο Νομό όσο και για την ίδια η κ. Κολυνδρίνη σημείωσε: «Πήραμε τη ρητή εντολή της πρώτης Κυριακής. Η περιφερειακή αρχή για άλλη μία φορά επιδοκιμάστηκε και για την ορθολογική της διοίκηση και για της πολιτική που άσκησε τα προηγούμενα χρόνια, εννέα στη σύνολο».

Η ίδια είπε ότι «τα ποσοστά αυτά δεν τα έχει ξαναδεί όλη η Θεσσαλία, πολύ δε περισσότερο ο Νομός Μαγνησίας».

«Είναι αποτέλεσμα συνέργειας. Δουλέψαμε πολύ. Ο κόσμος και ευθυκρισία έχει και δεν ξεχνά και τελικά χρησιμοποιεί το βέλος στη φαρέτρα του την κατάλληλη στιγμή.

Σε προσωπικό επίπεδο νομίζω τιτάνιος αριθμός ψήφων που με κατατάσσει στην πρώτη θέση με διαφορά μου δίνει και ένα επιπρόσθετο βάρος και χρέος να φανώ αντάξια. Είμαι πολύ συγκινημένη και ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες για τη δύναμη που μου έδωσαν να σταθώ δίπλα τους», πρόσθεσε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου