ΤΟΠΙΚΑ

Βραβεύονται 373 μαθητές δημοτικών σχολείων της Μαγνησίας

βραβεύονται-373-μαθητές-δημοτικών-σχολε-492757

Τους 373 ανέρχονται μαθητές δημοτικών σχολείων της Μαγνησίας που διακρίθηκαν στον 13ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Μαθηματικά και Παιχνίδι» για παιδιά της ε’ και στ’ τάξης, βραβεύει το παράρτημα Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Η τελετή απονομής θα γίνει την Κυριακή 9 Ιουνίου, στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι. Μ. Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη και Ανθ. Γαζή).

Η τελετή απονομής θα διεξαχθεί σε δυο βάρδιες: 10.30-11.30 για τους μαθητές της στ΄ Δημοτικού και 11.45 -12.45 για τους μαθητές της ε΄ Δημοτικού.

Σημειώνεται ότι θα απονεμηθούν έπαινοι (στους επιτυχόντες μαθητές που έπονται στη βαθμολογία) και τιμητικές διακρίσεις (στους μαθητές που πρώτευσαν στο τμήμα τους) σε κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά κατά την γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς κάθε σχολείου. Ο διευθυντής κάθε σχολείου, θα παραλάβει το φάκελο με αυτούς τους επαίνους και τις τιμητικές διακρίσεις στο Πνευματικό Κέντρο, για να τα απονείμει στη συνέχεια στους μαθητές του στο σχολείο του.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΜΕ, το 9ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο, θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 28 Ιονίου, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου