Παρουσίαση βιβλίου για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-05-29, 12:36:18
Παρουσίαση βιβλίου για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 11 χρόνων από την εις Κύριον εκδημία του Μακαριστού, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου, του από Δημητριάδος, διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου του παλαιμάχου Διδασκάλου κ. Αρχοντή Παντελόπουλου, με τίτλο «Μακαριστέ Χριστόδουλε, ευλογείτε…».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, στις 7μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως (Κ. Καρτάλη - Ανθ. Γαζή).

Για το βιβλίο θα ομιλήσουν ο κ. Κωνσταντίνος Λιάπης, Λαογράφος - Ιστορικός και ο Αρχιμ. Επιφάνιος Οικονόμου, Ιεροκήρυκας.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Νικόλαος Τσούκας, Γεν. Γραμματέας του Φορέα Πολιτισμού της τοπικής Εκκλησιάς «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος» και θα κλείσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Το βιβλίο του κ. Παντελόπουλου θα πωλείται στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος «Ο Λύχνος» (Κ. Καρτάλη - Ανθ. Γαζή) και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Σίτισης του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου «ΔΟΣ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ»

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
3
=