ΤΟΠΙΚΑ

Γιορτή παιδικού ποδοσφαίρου με το τουρνουά τζούνιορ ΕΠΣΘ

γιορτή-παιδικού-ποδοσφαίρου-με-το-του-851206

Γιορτή παιδικού ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί το επόμενο τριήμερο 18-19&20 Μαΐου στο Volos Mini Soccer Club στο Καραγάτς όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά Ακαδημιών της ΕΠΣΘ στην κατηγορία junior (γεννηθέντες το 1995-96). Οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα συμμετάσχουν είναι οι εξής:
Ακαδημία Λεχωνίων Αρτέμιδος
ΑΠΟΒ
Θησέας Αγριάς
Αγία Παρασκευή
Εθνικός,
Γ.Σ. Αλμυρού
Νέοι Αθλητές Νίκης
Ν.Α.Ν. Θεσσαλικός
Άρης Μελισσιατίκων
και ΑΣΚ Ολυμπιακός.
Το επόμενο τριήμερο 18-19 και 20 Μάη στο Volos Mini Soccer Club (Ολυμπιονίκη Αγνώντα & Κύπρου) θα γίνει μια γιορτή παιδικού ποδοσφαίρου, με την ΕΠΣΘ να βραβεύει και τους πρωταγωνιστές του άλλου πρωταθλήματος Ακαδημιών Νέων (1ος ο Θησέας 2η η Αγία Παρασκευή) που έχει προηγηθεί, αλλά και την Μικτή ομάδα Παίδων που πήρε την 1η θέση στον Θεσσαλικό όμιλο στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.
Η ΕΠΣΘ σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου θα απονείμει κύπελλα και μετάλλια στους πρωταθλητές και δευτεραθλητές, ενώ με την χορηγία του καταστήματος Ιατρικών ειδών Γ. Κουτρούμπα, του καταστήματος Υιοι Μ. Πολύζου και της Ένωσης θα κληρωθούν ποδήλατα για τους νεαρούς αθλητές και με τη χορηγία του καταστήματος Καρέλιας Σπορ θα δοθούν μπλουζάκια. Επίσης στους χορηγούς περιλαμβάνεται και η εταιρία AM SPORT VISION.
Το τουρνουά Ακαδημιών της ΕΠΣΘ στην κατηγορία junior που γίνεται υπό την εποπτεία του Ενωσιακού προπονητή Ηλία Κούγιαλη θα ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί Κυριακή που με την παρουσία επισήμων αθλητικών και πολιτικών φορέων θα γίνουν και οι βραβεύσεις.
Στο σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται 5 ενδιαφέροντες αγώνες
από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ καθώς θα παίζουν
(5μμ) Γ.Σ.Αλμυρού -ΑΣΚ Ολυμπιακός
(6μμ) Θησέας- Ακαδ.Λεχωνίων Αρτέμιδος
(7μμ) Νεοι Αθλητές Νίκης-Αρης-Μελισσατίκων
(8μμ) Αγια Παρασκευή-Εθνικός
(9μμ) Θεσσαλικός-ΑΠΟΒ

Τα πέντε ζευγάρια που θα απαρτίζουν οι 10 ομάδες που συμμετέχουν θα αγωνιστούν στην
συνέχεια βάσει του βαθμολογικού πίνακα.
Συγκεκριμένα τα κριτήρια που διαμορφώνουν την βαθμολογία είναι
α)βαθμοί β)διαφορά τερμάτων (Σε περίπτωση ισοβαθμίας, βαθμών και τερμάτων γίνεται κλήρωση για την κατάταξη)
(Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 9 και 10 θα αγωνιστούν για την κατάταξη μεταξύ τους το Σάββατο το απόγευμα)
Τα παιχνίδια του Σαββάτου οι οκτώ πρώτοι βαθμολογικά θα συμμετάσχουν σε δύο ομίλους με τον κάθε όμιλο να περιλαμβάνει τέσσερις ομάδες.
Οι δύο όμιλοι δημιουργούνται ως εξής:
Ο Α όμιλος θα απαρτίζεται από τις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1,2,5 και 6 ενώ ο Β όμιλος από τις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3,4,7 και 8.
Στην συνέχεια για τον Α όμιλο η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση θα αγωνιστεί κόντρα στην 6η ενώ η 2η θα παίξει απέναντι στην 5η… ενώ στον Β όμιλο η 3η ομάδα θα κοντραριστεί με την 8η και αντίστοιχα η 4η με την 7η.
Από την φάση αυτή θα προκύψουν τέσσερις νικητές που το Σάββατο απόγευμα θα αγωνισθούν μεταξύ τους ως εξής
Ο νικητές των ζευγαριών των θέσεων (1-6) και (2-5) να αντιμετωπίζουν αντίστοιχα τούς νικητές των θέσεων (4-7) και (3-8).
Οι νικητές που θα προκύψουν θα δώσουν τον μεγάλο τελικό την Κυριακή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου