ΤΟΠΙΚΑ

ΝΟΔΕ Μαγνησίας: Νέα, αισιόδοξη μέρα μετά το θριαμβευτικό εκλογικό αποτέλεσμα

νοδε-μαγνησίας-νέα-αισιόδοξη-μέρα-μετ-493923

Σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας της ΝΔ για τα εκλογικά αποτελέσματα της Κυριακής για το Ευρωκοινοβούλιο και τις Περιφέρειες ανά την Ελλάδα, καθώς και ειδικότερα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμους στη Μαγνησία, αναφέρονται τα εξής:

“Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εξελέγησαν, αλλά και σε όσους δεν τα κατάφεραν! Το πάθος για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα μάς ενώνει όλους στον ίδιο σκοπό.

Συγχαρητήρια στα τοπικά στελέχη και στα μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για την νίκη και τα μεγάλα ποσοστά στις Ευρωεκλογές στον νόμο μας, στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και στον συνδυασμό του για την μεγάλη τους νίκη, στον Δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα και στον συνδυασμό του για την νίκη τους από τον πρώτο γύρο, στους Δημάρχους εν αναμονή του δεύτερου γύρου, αλλά και στη Νάνσυ Καπούλα για τον έντιμο αγώνα του συνδυασμού της.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογές, τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους, τις εφορευτικές επιτροπές, τους δικαστικούς αντιπροσώπους, που υποστήριξαν αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία των εκλογών. Η ισχυρή συμμετοχή στις εκλογές σημαίνει ισχυρή Δημοκρατία και ισχυρή Ελλάδα. Και βέβαια ευχαριστούμε τους εκατοντάδες χιλιάδες Νεοδημοκράτες, αλλά και όλους τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία δίνοντας καθαρή νίκη.

Την ίδια ώρα οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες της Νέας Δημοκρατίας βγήκαν πρώτοι σε 12 από τις 13 Περιφέρειες, συμπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την εικόνα ευρείας νίκης του κόμματος. Οι κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών έδειξαν ξεκάθαρα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ερείσματα ούτε στην τοπική αυτοδιοίκηση. Οι περισσότεροι υποψήφιοι, τους οποίους στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ έμειναν εκτός δεύτερου γύρου, ενώ όσοι πέρασαν και θα παραμείνουν στο κυνήγι της επόμενης Κυριακής, μπήκαν συντριπτικά ηττημένοι από τον αντίστοιχο πρωταγωνιστή της Νέας Δημοκρατίας. Για να πάμε και λίγο πιο πίσω, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί ήττα σε όλα τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, αλλά και πανωλεθρία στις φοιτητικές εκλογές. Το μείζον είναι να γίνει πράξη η πολιτική αλλαγή, που χρειάζεται η χώρα. Και είναι βέβαιο ότι η πολιτική αλλαγή που ξεκίνησε, θα επισφραγιστεί το βράδυ των εθνικών εκλογών.

Η διαφορά του 9,5 % που ανέδειξε τη Νέα Δημοκρατία σε κυρίαρχη πολιτική δύναμη του τόπου, ασφαλώς γεννά αισθήματα χαράς σε όλους τους φίλους της Παράταξής μας. Ωστόσο δεν είναι καιρός για θριαμβολογίες. Η Ελλάδα έχει υποστεί πολλά τα τελευταία χρόνια. Δεν περιμένει από εμάς πανηγύρια, αλλά σκληρή δουλειά και κυρίως αποτελέσματα που θα κάνουν τη ζωή όλων των Ελλήνων καλύτερη.

Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι στην ελληνική κοινωνία, ξεκινάμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, μαζί με όλους τους πολίτες. Η προσπάθεια δεν σταματά. Αξίζουμε καλύτερα και θα το πετύχουμε όλοι μαζί”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου