ΤΟΠΙΚΑ

Π. Μαρκάκης: Η «Ελληνική Λύση» είναι μία νέα πολιτική δύναμη

π-μαρκάκης-η-ελληνική-λύση-είναι-μία-494125

Δήλωση του υποψηφίου ευρωβουλευτή μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Ικανοποίηση για το θετικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου, που κερδίζει μία έδρα στη Βουλή, εκφράζει με δήλωσή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Παύλος Μαρκάκης.

Ειδικότερα ο κ. Μαρκάκης αναφέρει: «Στο εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών καταγράφηκε μια νέα πολιτική δύναμη. Η «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου. Ένα κόμμα που διατρέχει οριζόντια σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα και εκφράζει την αξιοπρέπεια και τα συναισθήματα που οι Έλληνες πολίτες στερήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια. Η «Ελληνική Λύση» με την δυναμική που αναπτύσσει, με το πρόγραμμα της και με την βοήθεια των πολιτών, που απογοητεύθηκαν από τις ηγεσίες των υπαρχόντων κομματικών σχηματισμών, ήρθε και θα μείνει ωςεγγυητής της υπεράσπισης των θεμελιωδών χαρακτηριστικών των Ελλήνων.

Ο αγώνας συνεχίζεται και στις επόμενες εκλογές του Εθνικού Κοινοβουλίου η «Ελληνική Λύση» θα ανατρέψει την σειρά του υπάρχοντος πολιτικού φάσματος και θα γίνει ρυθμιστής των εξελίξεων.

Έφτασε η ώρα που οι Έλληνες θα πάρουν πίσω την πατρίδα τους… Θα πάρουν την Ελλάδα πάλι στα χέρια τους… Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας», καταλήγει ο κ. Μαρκάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου